Wpis z mikrobloga

@Neubert: Lewaku, Konfederacja nigdy nie nawoływała do przemocy, a narodowcy i inne prawaki nigdy nikomu nie zrobili krzywdy. Masz brud z kudłów Sośnierza na rękach.
Kozajsza - @Neubert: Lewaku, Konfederacja nigdy nie nawoływała do przemocy, a narodow...
  • Odpowiedz
Nie bądź taki jak on ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@DoloremIpsum: Musiałbym doznać niedotlenienia mózgu w stopniu znacznym.

@qluch coś chyba pisał że w-------y jest. Szkoda że nie wyrażał takiego oburzenia w licznych momentach kiedy np. narodowcy bili ludzi na marszach równości, albo nie nazywał terrorystami ludzi z MW którzy grozili śmierciom pracownikom UW. Ruszyło go dopiero popchnięcie włochacza z Konfederacji i pare wyzwisk. Taki to
Kozajsza - > Nie bądź taki jak on ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@DoloremIpsum: Musiałbym doznać nied...
  • Odpowiedz
@Trixie: Niby w którym miejscu wywaliłem post, który nie pasuje pod moją narrację? I gdzie ty masz tam niby dużo plusów? XD

Dalej cię to boli, że kłamałeś i oczerniłeś Konfederację? Ja nawet nie wiem kim ty jesteś, a ty pamiętasz jak skłamałeś coś 10 miesięcy temu.
  • Odpowiedz
@Back_Space: gościu, błagam, nie załamuj mnie xD Każdy wpis "Komentarz usunięty przez autora wpisu " to usunięty ręcznie przez ciebie. I nie tylko mój post został usunięty i nie tylko w tym wpisie. Ty myślisz, że to jest problem przejrzeć historię twoich wpisów, gdzie kasujesz posty? xD

Dalej cię to boli, że kłamałeś i oczerniłeś Konfederację?

nikogo nie oczerniałem w tym wpisie, ale po fakcie łatwo rzucić oskarżenia, co nie?
  • Odpowiedz