Aktywne Wpisy
rzezbiarka +24
Chciałabym wynająć mieszkanie w Toruniu, co myślicie o takim ;)? Wygląda na ciekawe. Podobają mi się te obrazy nad kanapą!
https://www.otodom.pl/pl/oferta/2-pokojowe-falata-warto-nizsza-cena-ID4jrbX.html?_ga=2.255751054.703026828.1676575283-439449010.1676575280
#danielmagical
https://www.otodom.pl/pl/oferta/2-pokojowe-falata-warto-nizsza-cena-ID4jrbX.html?_ga=2.255751054.703026828.1676575283-439449010.1676575280
#danielmagical
SaintWykopek +318
Ostatnia cyfra po naciśnięciu plusa to twoja dziewczyna
1. skandynawka
2. włoszka
3. latynoska
4. czekoladka
5. hiszpanka
6. polka witaminka
7. azjatka
8. francuzka
9. nigdy nie będziesz miał dziewczyny
0. filipinka
#glupiewykopowezabawy #zwiazki
1. skandynawka
2. włoszka
3. latynoska
4. czekoladka
5. hiszpanka
6. polka witaminka
7. azjatka
8. francuzka
9. nigdy nie będziesz miał dziewczyny
0. filipinka
#glupiewykopowezabawy #zwiazki
Miałem wówczas pełną świadomość że KO i tak nie zdobędzie większości (ani perspektyw na większościową koalicję) a Lewica będzie marginesem bez znaczenia. A zatem - jak mi się wtedy wydawało - jeden pies na kogo głos pójdzie, byle nie na PiS. No i zagłosowałem na Janusza: "przynajmniej śmiesznie będzie jak ten zdziadziały, mizoginistyczny cham będzie chlew tam uskuteczniał". O losie, nie taki chlew miałem na myśli...
Dziś jest mi zwyczajnie i po ludzku wstyd. Już nigdy więcej głosowania na Konfę, niech giną.
#oswiadczenie #polityka #konfederacja
Wiem że nic by nie zmieniły ale nie po to się na partię głosuje żeby gremialnie wstrzymywała się od głosu w kluczowym głosowaniu, to jest kompromitacja.
@flumpy_bread: tylko na papierze, uwierzę jak to wejdzie w życie. PiS posunie się teraz do kosmicznych legislacyjnych wygibasów żeby wszystko przepchnąć po swojemu.
Komentarz usunięty przez autora
tríbuat tibi omnípotens et miséricors Dóminus. Amen
chętnie się dowiem xD
z reszta nie rozmawiamy co będzie, a co osiągnięto dziś
I teraz analogicznie, "na papierze" poprawka Konfy powinna zostać finalnie przyjęta. A co faktycznie się wydarzy? Tego nie wie nikt.
Ale nie o tym ten post, chodziło mi o to przede wszystkim że te k-wy z Konfy wstrzymały się od głosu jak skończeni tchórze.
@flumpy_bread: no mało satysfakcjonujące to tłumaczenie po prostu. W ich oczach może i jest to usprawiedliwienie ich działań, w moich nie. I czas zresztą pokaże że nie tylko w moich bo w następnych parlamentarnych przygoda Konfy w sejmie się skończy. Dostali szansę żeby zaistnieć i zmarnowali ją, zostaną zapamiętani jako ludzie których ciężko traktować poważnie i na których ciężko polegać. Buntownicy bez szerszego planu.