Wpis z mikrobloga

@dopeboiYSL: Wolę jednak zagłosować na Kukiza czy Hołownię i się sparzyć, niż poprzeć kogoś, kto nie odpowiada mi od samego początku. Co w tym dziwnego?
Wybieram z tego z czego wybierać mogę. Alternatywnie mogę tupać nóżką jak elektorat pewnej partii oddający nieważne głosy w II turze wyborów prezydenckich.
wskaż mi opcję, której nie będę żałował

@LollyPoop: najmniej byśmy żałowali pod Tuskiem - niby też kradł, ale mniej i przynajmniej nie #!$%@?ł całej gospodarki i nie niszczył Nam opinii na świecie
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@koniecswiatajestbliski: to że nie mówi mocno nacechowanym i emocjonalnie komunikatami, jak to się przyjęło w polskiej polityce, i że nie wskazuje w co drugiej wypowiedzi wrogów i przyjaciół nie znaczy, że nie ma zdania. Wydaje mi się, że on woli się zajmować tym, żeby Polska za 30 lat miała sprawnie działającą retencję i żeby nie odpłynęła nam z kraju cała woda pitna niż napieprzaniem się z "tymi złymi" o to, kto
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Pawu1on: nie wiem, nie znam człowieka. Wiem za to, że Hołownia zbudował fundację, która zajmuje się budową i utrzymaniem sierocińców czy tam hospicjów dla dzieci w Afryce, i moim zdaniem zrobił przez to więcej niż połowa polskich polityków. Zjeździł też mnóstwo krajów i ma potężne obycie zagraniczne, co ciężko przypisać pewnemu posłowi z Żoliborza.