Wpis z mikrobloga

  • 0
@Rruuddaa

Przepis (na taką blachę polecam zrobić z 2 porcji bo jak widać z 1 u mnie mała wyszła)

Składniki:
- 25 g świeżych drożdży (lub 7 g
  • Odpowiedz
  • 0
@lord_xenu ciasto się upiekło normalnie. To nie zapiekanka. Przepis z kwestiasmaku ale na taką blachę powinnam z 2 porcji by było więcej ale to i tak się upiekło normalnie
  • Odpowiedz
@Rruuddaa: przecież na drugim zdjęciu masz kluche w prawym dolnym boku. jak to ma się upiec z tyloma składnikami? Nie wiem skąd ta faza w pl się wzięła na te "pizze". Spróbuj dać mniej drożdzy, dobrze wyrobione ciasto, mniej składników i porównaj smak. Tylko dla sprawdzenia.
  • Odpowiedz
  • 0
@lord_xenu niee to nie klucha tylko sos. Robię też pizze na kamieniu tak jak trzeba ale one zajmują więcej czasu a taka domowa to chwila i daje tam wszystkie resztki z lodówki
  • Odpowiedz