Aktywne Wpisy

timek1119 +195
Widząc w gorących post @JanPawelDrugiLechWalesaPierwszy ze swoimi #przetwory to i ja #chwalesie swoimi
#gotujzwykopem
#gotujzwykopem

źródło: temp_file9077081310424608598
Pobierz
gnt_1 +424
- Krzychu Bosak zapowiada złożenie zawiadomienia do CBA ws. kredytu naStart
- MRiT nagle po miesiącach nacisku na wprowadzenie tego kredytu decyduje o wycofaniu projektu
( ͡° ͜ʖ ͡°) #nieruchomosci
- MRiT nagle po miesiącach nacisku na wprowadzenie tego kredytu decyduje o wycofaniu projektu
( ͡° ͜ʖ ͡°) #nieruchomosci

źródło: z30874361IHR,Krzysztof-Bosak
Pobierz
We wrześniu będę miała do obfotografowania kolekcję z 7mioma stylizacjami. Ta kolekcja jest moją obroną na studia.
Więcej szczegółów na priv.
Jeśli czytają to też jakieś kobietki, które lubią być fotografowane, mają powyżej 170cm wzrostu i noszą rozmiar 38 (M) to zapraszam również. W tym brutalnym przypadku niestety ze zdjęciami twarzy i sylwetki XD Uprzedzam: w większości przypadków nie będzie ładnego makijażu, tylko stylizowane rany i siniaki.
#trojmiasto #gdansk #gdynia #sopot i okolice ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#fotografia #tworczoscwlasna #portfolio #wspolpraca #szukam #fashion
@netefre: "stylizowane" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@netefre: Postaw na naturalność, żadnej stylizacji, 100% naturalnego wyglądu. ( ͡º ͜ʖ͡º)
Każdy siniak, rana i zadrapanie niech będą prawdziwe.
@Polinik: konkubent w zestawie, czy trzeba przyjść z własnym?
@netefre: co z tym konkubentem do siniaków? Jest na stanie, czy trzeba organizować własnego?
@netefre: Jak zapłacisz to mogę być nawet i kobietką, wymiary mi się zgadzają ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Wyrewolwerowanyrewolwer: zgadza Ci biust, talia i biodra i jesteś mężczyzną...hmm dziwna budowa ciała. biorę XD
Yolo