Aktywne Wpisy
Optimus_Seba +56
#diablo4 ja #!$%@? jaka ta gra jest #!$%@? nudna xD
23 lvl wbity i już mam dość. Fabuła płytka jak sadzawka, skille #!$%@?, itemizacja #!$%@?, cała mapa nudna do porzygu w tym samym stylu graficznym.
Najgorzej wydane 400 zl w życiu
23 lvl wbity i już mam dość. Fabuła płytka jak sadzawka, skille #!$%@?, itemizacja #!$%@?, cała mapa nudna do porzygu w tym samym stylu graficznym.
Najgorzej wydane 400 zl w życiu
Kingside +137
Tak jak mówiłem. Zrobiłem wszystko, co było możliwe, żeby zostać. Nie mogę nic więcej powiedzieć.
#mecz #fcbarcelona
A jeszcze bardziej kisne, ze duza czesc barcelonismo
@abyssos666: bo nie dało, nawet gdyby Messi miał grać za darmo to Barcelona nadal nie mogłaby go ani nikogo innego zarejestrować bo payroll to revenue ratio nadal nawet bez messiego jest o 20% za wysokie
@abyssos666: Nigdy nie powiedział że dla Barcelony może grac za darmo tylko, że mógłby grac w piłke za darmo oczywiście teraz brzmi to kuriozalnie przy takich pieniądzach jakimi obraca ale ludzie ubzdurali sobie, że pewnie jeszcze powinien spłacać długi klubowe skoro tak kocha Barcelone XD
Dalej nie ogarniasz, że on nie możne grac za darmo i że go nie mogą zarejestrować
@OddajButa123: Gdyby bylo tak tragicznie, to absolutnie nikogo by nie sprowadzali.