Aktywne Wpisy
mirko_anonim +4
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Nie radzę sobie z moją relacja. Problem trwa już długo. Nasze życie seksualne jest bardzo słabej jakości, zbliżenia rzadkie - a dla mnie to dość istotny aspekt. Myślałem że to się poprawi jak weźmiemy ślub. Nic z tego. Mam wrażenie że dla nie obowiązki związane z pracą są ważniejsze. Seks praktycznie tylko ja próbuję inicjować. Już straciłem zapał i powoli odechciewa mi się starać. W domu większość rzeczy ja
Nie radzę sobie z moją relacja. Problem trwa już długo. Nasze życie seksualne jest bardzo słabej jakości, zbliżenia rzadkie - a dla mnie to dość istotny aspekt. Myślałem że to się poprawi jak weźmiemy ślub. Nic z tego. Mam wrażenie że dla nie obowiązki związane z pracą są ważniejsze. Seks praktycznie tylko ja próbuję inicjować. Już straciłem zapał i powoli odechciewa mi się starać. W domu większość rzeczy ja
JohnnyBlack +217
Chodzi mi o potezna trwalosci i niegorsza projekcje, bardziej o mainstream niz o nisze
#perfumy
Komentarz usunięty przez autora
i prawie nie ma dnia żeby mi ktoś nie powiedział, że ładnie pachnę albo chociaż nie skomentował że pachnę
ale na ogół jest że ładnie pachnę, zresztą już sporo zapachów porozlewałem po kolegach więc jestem sobie żywą reklamą xD