Aktywne Wpisy

Tywin_Lannister +771
Przypominam klasyczną zasadę: jeżeli wasza wybranka nie chwali się wami w mediach społecznościowych, a jest jedną z tych, które wstawiają dużo zdjęć - nie jesteście dla niej w tym związku istotni. Wiem, że to bardzo puste podejście, ale niestety tak to wygląda w dzisiejszych czasach.
Poczyniłem krótki, niegroźny, stalkerski rekonesans ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Anastazja wstawiła 34 publicznych zdjęć, na których jest ona lub jej chłopak, z którym
Poczyniłem krótki, niegroźny, stalkerski rekonesans ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Anastazja wstawiła 34 publicznych zdjęć, na których jest ona lub jej chłopak, z którym

Ateeeny +175
#anastazjazgrecji
Top komentarz póki co, pod newsem z Anastazja. Gdy ojkofobia wjedzie za mocno. Masz newsa o tym że w Grecji, polka została być może zgwałcona (albo i nie) przez jakiegoś hindusa po pijaku, a i tak pisz jakieś wysrywy o tym że polskie wycieruchy gwalca kobiety które chodzą w mini po ulicy xd Jak to udało się połączyć, nie wiem
Top komentarz póki co, pod newsem z Anastazja. Gdy ojkofobia wjedzie za mocno. Masz newsa o tym że w Grecji, polka została być może zgwałcona (albo i nie) przez jakiegoś hindusa po pijaku, a i tak pisz jakieś wysrywy o tym że polskie wycieruchy gwalca kobiety które chodzą w mini po ulicy xd Jak to udało się połączyć, nie wiem

Hej, moja dziewczyna ma stronę na wordpressie. W ostatnim czasie coś się jednak wysypało i ekran logowania+panel admina wyglądają jakby w ogóle się css nie ładował, coś jak na pic rel. Do żadnego z odnośników nie ma dostępu pomimo zalogowania na konto admina (403 Forbidden Access) albo odrzuca połączenie bo "witryna jest nieosiągalna"
Ktoś wie o co może chodzić i jak to naprawić? Ja niestety na stronach internetowych się nie znam, a chce jej pomóc
Wg niej ostatnio 2 miesiące temu wchodziła i było wszystko ok, w międzyczasie nikt sie nie logował a dzisiaj już było tak niby.
Albo inny, że nie zna takiej funkcji jak jQuery() co jest dziwne
@NoKappaSoldier73 a powiesz mi jak to zrobić? Bo jak chce wejsc w jakąkolwiek zakładkę to wywala mi błąd
W sprawie kopii najlepiej skontaktujcie się z hostingiem, czyli tam, gdzie dziewczyna ma stronę. Możliwe nawet, że z panelu sami możecie taką kopię przywrócić.
Edit: jednak nie, zakładki prowadzą do Not Found
Edit: jednak nie, zakładki prowadzą do Not Found
Edit2; na telefonie dziala a na komputerze nie, nie wiem o co chodzi