Wpis z mikrobloga

#webdev #wordpress
Hej, moja dziewczyna ma stronę na wordpressie. W ostatnim czasie coś się jednak wysypało i ekran logowania+panel admina wyglądają jakby w ogóle się css nie ładował, coś jak na pic rel. Do żadnego z odnośników nie ma dostępu pomimo zalogowania na konto admina (403 Forbidden Access) albo odrzuca połączenie bo "witryna jest nieosiągalna"
Ktoś wie o co może chodzić i jak to naprawić? Ja niestety na stronach internetowych się nie znam, a chce jej pomóc
Pobierz
źródło: comment_1628247571dA962AOy7b5m0agjLH7o81.jpg
  • 69
@Init0 proszę, rozmawiaj ze mną jak z laikiem bo naprawdę ja nic nie wiem o stawianiu i utrzymywaniu takich rzeczy.

Wg niej ostatnio 2 miesiące temu wchodziła i było wszystko ok, w międzyczasie nikt sie nie logował a dzisiaj już było tak niby.
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Kolczaneiro: możliwe, że jakiegoś niechcianego lokatora ma na stronie, szczególnie, jeśli "samo się zrobiło". Najlepiej by było przywrócić kopię zapasową z jakiegoś dnia, gdy było jeszcze ok, a potem aktualizacja wszystkiego.
W sprawie kopii najlepiej skontaktujcie się z hostingiem, czyli tam, gdzie dziewczyna ma stronę. Możliwe nawet, że z panelu sami możecie taką kopię przywrócić.
@Kolczaneiro: no wyglada na to ze nie moze sie dostac do katalogu z jsem, zobacz czy te sciezki do js sa dobre, zobacz czy nie masz jakos blokowane tego przez .htaccess ( ͡° ͜ʖ ͡°)