Wpis z mikrobloga

TL;DR planuje d-----c cooler cpu do chipsetu gpu w lapku xD

Mam mocnego lapka ktorego w ogole nie uzywam i zostawilem go zeby kopal krypto...
...Jednak wiatraki szumia na pelnej k----e (kopie eth na 1650ti i xmr na cpu 4800h, przy obecnym kursie wychodzi w sumie ponad $35 miesiecznie czyli 135zl - prad 45zl to wychodzi 90zl na czysto, lapek splacony po 30 miesiacach zakaldajac staly kurs ale wierze ze eth/raven wielokrotnie urosnie xDDDDD )

W przyszlym tygodniu ogarniam konkretny cooler cpu typu picrel, zdejmuje spod lapka i p-------------m cooler termopadem do chipsetu grafiki i tak zostawiam do kopania xD ciekawych jak to bedzie wygladac i jak sie sprawdza zawolam. Mysle ze bedzie kompletna cisza przy max obciazeniu xD

Nie taguje i dodaje na nocnej zeby wpis nie zrobil sie za bardzo popularny, nie chce rozglosu, w sumie to nie wiem czy projekt nie jest zwyczajnie idiotyczny xD

A i jeszcze jedno, wentylator podepne bezposrenio adapterem USB A 5v - 12v 3/4pin bo widzialem takie na allegro xD
MlCHAU - TL;DR planuje d-----c cooler cpu do chipsetu gpu w lapku xD

Mam mocnego l...

źródło: comment_1628205159hLq9uysanYVijv1kRQ289x.jpg

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@MlCHAU: Podziwiam za wkład włożony do wpisu a docenienie tradycji nocnej i nietagowanie
Wołaj jak to zrobisz, bo aż jestem ciekaw
Jak składałem starego peceta z części ze szkoły, to brakowało chłodzenia, to wentylator chciałem taśmą klejącą do obudowy przykleić XD
Wiem, że podałeś tam matmę, ale zmęczony jestem i nie chce mi się liczyć
Ile zapłaciłeś za niego?
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@XkemotX: mam już wszystko i termopad grizzly kupiłem ale natłok pracy nie mam czasu, może w tym tygodniu to ogarnę

A pokopiesz w zależności od grafiki a nie procka
  • Odpowiedz