Aktywne Wpisy

Volantie +12
Kolejny z armii java developerow.
Ale dziwne, przeciez:
Ma prawie 7 lat doświadczenia w it
uczyl sie po godzinach,
ma wyksztalcenie informatyczne,
ma jakies certyfikaty
Ale dziwne, przeciez:
Ma prawie 7 lat doświadczenia w it
uczyl sie po godzinach,
ma wyksztalcenie informatyczne,
ma jakies certyfikaty
źródło: temp_file5153487652459491628
Pobierz
#rozowepaski #offroad
Chłop jak sie rozbije autem to podaje lokalizacje i zdjęcie uszkodzenia. Tymczasem baby xD
Chłop jak sie rozbije autem to podaje lokalizacje i zdjęcie uszkodzenia. Tymczasem baby xD
źródło: image_picker_71C51CC3-53D0-4078-91EF-5E2A774B86FB-22625-000005B3BA2AA49C
Pobierz

Mam mocnego lapka ktorego w ogole nie uzywam i zostawilem go zeby kopal krypto...
...Jednak wiatraki szumia na pelnej k----e (kopie eth na 1650ti i xmr na cpu 4800h, przy obecnym kursie wychodzi w sumie ponad $35 miesiecznie czyli 135zl - prad 45zl to wychodzi 90zl na czysto, lapek splacony po 30 miesiacach zakaldajac staly kurs ale wierze ze eth/raven wielokrotnie urosnie xDDDDD )
W przyszlym tygodniu ogarniam konkretny cooler cpu typu picrel, zdejmuje spod lapka i p-------------m cooler termopadem do chipsetu grafiki i tak zostawiam do kopania xD ciekawych jak to bedzie wygladac i jak sie sprawdza zawolam. Mysle ze bedzie kompletna cisza przy max obciazeniu xD
Nie taguje i dodaje na nocnej zeby wpis nie zrobil sie za bardzo popularny, nie chce rozglosu, w sumie to nie wiem czy projekt nie jest zwyczajnie idiotyczny xD
A i jeszcze jedno, wentylator podepne bezposrenio adapterem USB A 5v - 12v 3/4pin bo widzialem takie na allegro xD
źródło: comment_1628205159hLq9uysanYVijv1kRQ289x.jpg
PobierzWołaj jak to zrobisz, bo aż jestem ciekaw
Jak składałem starego peceta z części ze szkoły, to brakowało chłodzenia, to wentylator chciałem taśmą klejącą do obudowy przykleić XD
Wiem, że podałeś tam matmę, ale zmęczony jestem i nie chce mi się liczyć
Ile zapłaciłeś za niego?
Kupiłem chłodzenie https://www.bequiet.com/pl/cpucooler/1842
Jeszcze muszę jakieś tanie termopady o dużej powierzchni znaleźć xD
A pokopiesz w zależności od grafiki a nie procka