Wpis z mikrobloga

@JanParowka: pewnie trafił do puli wolnych numerów ale jeszcze nikomu nie przydzielili. U niektórych operatorów można sobie wybrać numer samodzielnie, spróbuj, może w ten sposób odzyskasz.
  • Odpowiedz
U niektórych operatorów można sobie wybrać numer samodzielnie, spróbuj, może w ten sposób odzyskasz.

@JanParowka: Tylko pamiętaj, aby próbować u operatora macierzystego, czyli tego, od którego pochodzi numer, nie tego do którego przenosiłeś numer (jeśli to robiłeś).
  • Odpowiedz
@play_polska: a jak ja byłem z podobnym problemem w Waszym salonie (dosłownie 2 dni po wygaśnięciu numeru) to usłyszałem, że nie ma opcji, mogę sobie polować jak trafi do puli. I tym sposobem straciłem złoty numer.
  • Odpowiedz
#play @play_polska Czy jest jakaś możliwość przekierowania kodów potwierdzających aktywację pakietów które przychodzą na SMS?
Kiedyś dało się aktywować pakiety na Play24 przez przeglądarkę bez potwierdzebia, obecnie tam również prosi o kody.
Babcia ma numer w Play, mieszka w innym mieście, nie ogarnia smsów. Czasami muszę zdalnie aktywować pakiet i nie mam takiej możliwości.
Jest na to jakiś sposób?
  • Odpowiedz