Cześć. Jeżeli przedawnił mi się numer telefonu typu doładowanie (przez rok nie był ładowany) to czy taki numer można odratować? Jeżeli się dzwoni pod ten nr teraz to jest info, że taki nie istnieje - więc nikt go nie przejął. Operator PLAY
@JanParowka: pewnie trafił do puli wolnych numerów ale jeszcze nikomu nie przydzielili. U niektórych operatorów można sobie wybrać numer samodzielnie, spróbuj, może w ten sposób odzyskasz.
U niektórych operatorów można sobie wybrać numer samodzielnie, spróbuj, może w ten sposób odzyskasz.
@JanParowka: Tylko pamiętaj, aby próbować u operatora macierzystego, czyli tego, od którego pochodzi numer, nie tego do którego przenosiłeś numer (jeśli to robiłeś).
@play_polska: a jak ja byłem z podobnym problemem w Waszym salonie (dosłownie 2 dni po wygaśnięciu numeru) to usłyszałem, że nie ma opcji, mogę sobie polować jak trafi do puli. I tym sposobem straciłem złoty numer.
#play @play_polska Czy jest jakaś możliwość przekierowania kodów potwierdzających aktywację pakietów które przychodzą na SMS? Kiedyś dało się aktywować pakiety na Play24 przez przeglądarkę bez potwierdzebia, obecnie tam również prosi o kody. Babcia ma numer w Play, mieszka w innym mieście, nie ogarnia smsów. Czasami muszę zdalnie aktywować pakiet i nie mam takiej możliwości. Jest na to jakiś sposób?
Jeżeli przedawnił mi się numer telefonu typu doładowanie (przez rok nie był ładowany) to czy taki numer można odratować?
Jeżeli się dzwoni pod ten nr teraz to jest info, że taki nie istnieje - więc nikt go nie przejął.
Operator PLAY
#gsm #telefony #play #orange
@JanParowka: Tylko pamiętaj, aby próbować u operatora macierzystego, czyli tego, od którego pochodzi numer, nie tego do którego przenosiłeś numer (jeśli to robiłeś).
I tak sie pewnie nie da nic zrobić ale robią sobie komentarzem dobry pr
Kiedyś dało się aktywować pakiety na Play24 przez przeglądarkę bez potwierdzebia, obecnie tam również prosi o kody.
Babcia ma numer w Play, mieszka w innym mieście, nie ogarnia smsów. Czasami muszę zdalnie aktywować pakiet i nie mam takiej możliwości.
Jest na to jakiś sposób?