Wpis z mikrobloga

Oho, jakiś mirkohuligan się zesrał i zgłosił wpis xD
Kibolskie barany nigdy sie nie nauczą, uderzajmy dalej finansowo w swój klub, w końcu tak go kochamy xD
#mecz
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@bihu: no ale czego nie rozumiesz, robimy na złość tej złej UEFIE naszym patykiem a to że ona w nas jebnie potem z atomówki, to koszty na które jesteśmy gotowi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Bulionek: no właśnie nie rozumiem i chętnie bym posłuchał jakiegoś eksperta, ale eksperci chyba są na makowcu z moderacją ( ͡° ͜ʖ ͡°)

a tak serio, podoba mi się głośny doping, wsparcie swojej drużyny, ale świadomego narażania swój klub na dywanik w uefie i kary, które będą na 100%, to nie zrozumiem nigdy
taki kretynizm to jest dla mnie kompletna abstrakcja
  • Odpowiedz
@bihu: Jeżeli przez lata nie można wbić motłochowi do łba że to nie jest fajne, to rozwiązanie jest proste, poza przeszukaniem przy wejściu na stadion, zapraszać jeszcze na prześwietlenie d--y ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@bihu: no niestety, większość z tych co na "Oporowskiej" dymią nie grzeszy rozumem, piękne przyśpiewki typu "oddałem serce za drużynę, oddałem za nią duszę swą", czy "(...) niech wygra znów kochany klub" niestety nie mają odzwierciedlenia, bo tym j-----m dzikusom wszystko jedno czy z kasy klubu zniknie 30,50,100k. Do tego zamiast nie przeszkadzać, bo kopacze grają na własnym boisku, może jakiś wynik dowiozą, to ci ich jeszcze rozpraszają w imię
  • Odpowiedz