Wpis z mikrobloga

Też macie taki stutering midgame gdzie fpsy spadają wam na mikrosekunde z max do zera? Jest to strasznie irytujące

#apexlegends
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@100L3C: zdzialasz, ja mialem taki stuttering ze niegrywalne to bylo, wczoraj pol dnia robilem wszystkie losowe rzeczy ktore moglyby pomoc i ktore znalazlem w necie i ktoras tych rzeczy pomogla, gra jest tak plynna jak od dawna nie byla . Nie wiem tylko co dokladnie pomoglo bo w c--j rzeczy robilem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@100L3C: ja naprawiłem wczoraj stuttering ale w zamian pojawił się w losowych momentach taki j----y input lag że grać się nie da XD P------e tą grę, robie formata i nawet nie instaluje apexa do czasu aż tego sami nie naprawią.
  • Odpowiedz
@100L3C: no przeciez pod tagiem apexowym jestesmy to o apexie XDD A na niegraniu w apexa nic nie tracisz tak btw. bo jest j-----m gownem niegrywalnym aktualnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Kocurovsky: grzebałem w rejestrze i dodawałem komendy w opcjach uruchamiania na steamie, ale dokładnie to nie wiem bo brałem to z internetu i tyle tego było że nawet nie wiem co dokładnie pomogło.
  • Odpowiedz