Aktywne Wpisy
mirko_anonim +24
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
historia z #pracbaza - pewna panna zaczela do mnie dość mocno podbijać w robocie, ale to już szło na grubo - zaczęła niewinnie ale wyszło co i jak i mimo iż z pozoru to szaramyszka (ładna, szczupła 30) to pokazała różki:) wszystko byłoby spoko (ja singiel) gdyby nie drobny detal w postaci posiadania przez nią męża i dzieci. jak tylko zorientowałem się w jakim kierunku to zmierza to wylałem
historia z #pracbaza - pewna panna zaczela do mnie dość mocno podbijać w robocie, ale to już szło na grubo - zaczęła niewinnie ale wyszło co i jak i mimo iż z pozoru to szaramyszka (ładna, szczupła 30) to pokazała różki:) wszystko byłoby spoko (ja singiel) gdyby nie drobny detal w postaci posiadania przez nią męża i dzieci. jak tylko zorientowałem się w jakim kierunku to zmierza to wylałem
Lalaker +740
Tldr: czułem podświadomie, że #rozowypasek mi się puszcza i okazało się, że miałem rację, bo udało mi się ją przyłapać
Miało być jak w bajce i dałbym sobie rękę uciąć, że ta bajka się ziści. No i jak to klasyk mówi – i bym, #!$%@?, nie miał ręki. No ale od początku.
Fajny, otwarty, szczery (lol) i pełen zrozumienia związek od 7 lat, który miał się zakończyć ślubem. 5 lata temu oświadczyny,
Miało być jak w bajce i dałbym sobie rękę uciąć, że ta bajka się ziści. No i jak to klasyk mówi – i bym, #!$%@?, nie miał ręki. No ale od początku.
Fajny, otwarty, szczery (lol) i pełen zrozumienia związek od 7 lat, który miał się zakończyć ślubem. 5 lata temu oświadczyny,
Hej, jak najłatwiej przebranżowić się na IT? Chodzi mi po głowie zawód Scrum Masterki albo Frontend/Test Deweloperka. W którym z tych zawodów najszybciej znajdę pracę po kursach? #programowanie #pracait
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #610a75ae85e619000a2d5e0d
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Przekaż darowiznę
Patrząc po odmianie przez rodzaj żeński zawodów, widzę w tobie duży potencjał na korposzczura ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak umiesz mówić to szukaj korpo stanowisk, typu team helper, improvment manager... xD Później możesz przeskoczyć na scrum mastera. A jak chcesz zacząć od razu od jednego z tych trzech to test deweloperka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@AnonimoweMirkoWyznania: to coś od sexmasterki?
@Tank1991: scrum mistress xD
Za cyce i cipe wygralas.
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Najwięcej managerów i SM, których znam jest właśnie ze ścieżki QA, mało kto przechodzi w