Aktywne Wpisy
lukasz-sumo +90
Hejka Mirki
Dobijcie mnie... Kończę dziś 32 wiosny, wczoraj uciekłem z Podlasia I #emigracja w okolice Berlina, zostawiła mnie narzeczona, boję się nowej pracy no i nie znam Niemieckiego.
Wczoraj w sklepie miałem takiego stresa robiąc zakupy że w głowie się nie mieści.
Ehhh dziś śpię u ziomeczka na podłodze i jutro pierwszy dzień w pracy i współpracownik ma mnie zabrać do siebie na mieszkanie na 2tyg.
Boję się Mirki :(
#
Dobijcie mnie... Kończę dziś 32 wiosny, wczoraj uciekłem z Podlasia I #emigracja w okolice Berlina, zostawiła mnie narzeczona, boję się nowej pracy no i nie znam Niemieckiego.
Wczoraj w sklepie miałem takiego stresa robiąc zakupy że w głowie się nie mieści.
Ehhh dziś śpię u ziomeczka na podłodze i jutro pierwszy dzień w pracy i współpracownik ma mnie zabrać do siebie na mieszkanie na 2tyg.
Boję się Mirki :(
#
Czy ktoś ma taką albo inną podstawkę do #xboxseriesx i może szczerze stwierdzić, że faktycznie chłodzi?
Moja konsola stoi w pionie, czasami nagrzewa się bardzo mocno, dlatego chciałbym wydłużyć żywotność :)
#xbox #gaming #konsole #kiciochpyta #pytaniedoeksperta
Komentarz usunięty przez moderatora
Bardziej nad taką "stopką" się zastanawiam, chciałem jeszcze zasięgnąć opinii od wykopków.
A przy okazji i może się dowiedzieć od plejarzy, że ps5 się nie grzeje ( ͡º ͜ʖ͡º)
Komentarz usunięty przez moderatora
Po pierwsze jeśli konsola jest cicha i pracuje jak należy to nie ma problemu. Ma mieć dostęp powietrza w okolicy dołu i wolne miejsce na wylocie i tyle. Konsola jest cała obudowana metalowa klatka która przyjmuje też ciepło zasilacza, dysku i ogólnie wszelkich układów. Ma się robić trochę ciepła.
Po drugie ta metalowa prosta podstawka zadziała, ta podstawka niżej to chyba żart, jak się boisz o konsolę to jej nie testuj
Bo jak widzę kształt to zastanawiam się czy z Aluminum na krawędziarce nie zrobic ;)
@nofink: to prawda. ja nawet specjalnie na początku trochę klocka stresowałem, ledwie letnie powietrze leci. to zajebista cecha xklocków.