Aktywne Wpisy
lorquu +166
Metodzik +274
=====================[DARMOWA GRA NA EPIC]===================
Deus Ex: Rozłam ludzkości oraz The Bridge za D̲A̲R̲M̲O̲ w EPIC
OCENA
METASCORE: metascore: / user score: Deus Ex: Rozłam ludzkości 84/8.0 | The Bridge 74/7.4
STEAM: Deus Ex: Rozłam ludzkości w większości pozytywne (28,30 ocen) | The Bridge Bardzo pozytywne (3,283 ocen)
DATA WYDANIA:
Deus Ex: Rozłam ludzkości 23.08.16
The Bridge 11.02.13
AKTUALNE❗ do 21.03 godzina 16:00
Jeżeli chcesz chcesz być dodany/a do listy osób wołanych
Deus Ex: Rozłam ludzkości oraz The Bridge za D̲A̲R̲M̲O̲ w EPIC
OCENA
METASCORE: metascore: / user score: Deus Ex: Rozłam ludzkości 84/8.0 | The Bridge 74/7.4
STEAM: Deus Ex: Rozłam ludzkości w większości pozytywne (28,30 ocen) | The Bridge Bardzo pozytywne (3,283 ocen)
DATA WYDANIA:
Deus Ex: Rozłam ludzkości 23.08.16
The Bridge 11.02.13
AKTUALNE❗ do 21.03 godzina 16:00
Jeżeli chcesz chcesz być dodany/a do listy osób wołanych
Bo póki co, to się du Tuska dowalili, że ludzie na koncercie jakiegoś rapera krzycząc ****, to jego wina.
Aż zdziwiony jestem że na razie nic i wirusie, czyżby rzeczywiście tak jak mówili o bezpieczeństwie, testach etc, na festiwalu to jednak prawda, i się nie mają o co dowalić?
Może jest ktoś kto był osobiście i może powiedzieć, jak go od strony technicznej wyglądało.
#koronawirus #polandrock #tvp #festiwale
Ponoć tylko 1 chora osobą się trafiła przy teście
@Pepeb: Chyba przy tym byłem - medycy bardzo stanowczo zabraniali wzburzonemu gościowi wyjścia z samochodu mówiąc, że "jest Pan pozytywny, proszę nie wychodzić z samochodu!".
Wszystko elegancko. Wchodzilem trzy razy bo jestem lokalsem i za kazdym razem profesjonalizm.
Ciekawe czy na przeglądach piosenek gównianych w Pędzichowie tak samo robią.
Chociaż słyszałem, że w Jarocinie to kompletnie się nie interesowało tym kto, na co, etc.
Zresztą Jurek przed koncertem Pidżamy, fajna przemowę o tym wygłosił.
Nie mogłem być teraz, pomimoz że festiwal inaczej wyglądał, większość zespołów spoza Polski
@KlawyMichau: Na terenie PolandRocku w tym roku było tylko dwóch prawdziwych księży, jeśli masz na myśli taniec do "święty uśmiechnięty" to byli nasi ;) reszta to przebierańcy w fejkowych sutannach. Pozdro z PJ! ( ͡° ͜ʖ ͡°)