Wpis z mikrobloga

Podsumujmy całą inbę...

1. Katowickie obszczymury postanowiły odpier***ać zwierzyniec na środku ulicy
2. Jechał kierowca zahamował i zatrąbił, stuknął jakąś typiare
3. Na głos klaksonu i stuknięcie typiarki katowickie obszczymury dostały szajby do łba i skupiły swój agresywny wzrok na kierowcy zaczynając wyzywać i kopiąc po autobusie oraz szarpiąc za drzwi
4. Kierowca się zesrał ze strachu że zaraz go zlinczują i w panice zaczął jechać
5. Typiara rozjechana
6. Motłoch na facebooku zaczyna pisać jakieś pierdoły na profilu rozjechanej typiary że 19 lat i już 2 dzieci
7. Kolejna grupa motłochu z facebooka chce linczować kierowcę i jego rodzinę
8. Wychodzi na to że kierowca nie powinien być kierowcą autobusu bo zażywał antydepresanty i opio
9. Kierowca usłyszał zarzuty zabójstwa i ze względu na to, że sprawa jest publiczna nie uniknie sztumu
10. Za tydzień wszyscy o tym zapomną

A morał z tego jest taki, że zwierzęta powinno się trzymać w klatkach a ludziom którzy mają problemy nie powinno się dawać prawka na autobus ¯\_(ツ)_/¯

#katowice
  • 32
  • Odpowiedz
a ludziom którzy mają problemy nie powinno się dawać prawka na autobus ¯_(ツ)_/¯

@NaczelnyWoody: Problem w tym że on zeznał że nie leczył się psychiatrycznie więc prawdopodobnie nikt o jego problemach informacji nie miał

10. Za tydzień wszyscy o tym zapomną

@NaczelnyWoody: W punkt
  • Odpowiedz
@NaczelnyWoody: Dodaj że ta dziewczyna wraz z typem z przed autobusu nie była częścią tej patoli.
Na filmie widać że oboje stali zdala od patusów, a wyszli przed autobus próbując uspokoić sebixów, chwilę przed tym jak kierowca spanikował. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@NaczelnyWoody: Daj dowód na punkt 8, jeżeli faktycznie zażywał to się zgadzam, nie powinien pracować.

Co do punktu drugiego - powtarzam już po raz tysięczny - po co on tam wjechał, skoro widział, że piorą się na jezdni? Chciał bawić się w bohatera? Taki finał jego bohaterowania, jeżeli tak.
  • Odpowiedz
@NaczelnyWoody: Najbardziej mnie w całej sprawie #!$%@?, że wiekszość wykopków z głównej oraz motłoch z Facebooka #!$%@? lincz na kierowce autobusu i nikt sobie z nich nie zadaje pytania - że motłochu na środku ulicy wgl. nie powinno być xD No #!$%@?, nie powinien ich rozjechać. Nie powinni to mu #!$%@?ć w drzwi i grozić pobiciem na środku jezdni, banda zwierząt.
  • Odpowiedz
@NaczelnyWoody: @Chuseok: Ja akurat nie zapomnę, bo jak pierwszy raz widziałem film z wypadku to mnie strasznie zszokował ale to nic przy tym, jak zszokowały mnie komentarze wysrywów z wykopu, którzy nie zadali sobie nawet minuty trudu, żeby ustalić, że zginęła kompletnie najmniej winna osoba z całej sytuacji. Dodatkowo przegrywy żyją w takiej bańce życiowej, że uważają wyjście na imprezę gdy ma się dzieci, za przejaw patologii a usprawiedliwiają rozjechanie
  • Odpowiedz
@Fyor: Jak ktoś tu cokolwiek lekceważy to lokalna policja, W Katowicach w centrum takie obszczymurskie patusiarstwo jest normą i tam patrol powinien stać 24/7 a nie że sobie patologia co kilka godzin urządza zwierzyniec na środku ulicy
  • Odpowiedz
ludziom którzy mają problemy nie powinno się dawać prawka na autobus

@NaczelnyWoody: no niestety polskie miasta stając przed dylematem czy zatrudniać wykwalifikowanych kierowców czy takich, którzy zgodzą się kierować za najniższą krajową, wybierają to drugie xD
  • Odpowiedz
No pomyśl dlaczego xD

Pomyśl dlaczego w mieście na ruchliwej ulicy nikt nie poleca uciekać na wstecznym ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@NaczelnyWoody: Co ma do tego ruchliwa ulica? W tej chwili taka nie była. Kierowca wjechał w centrum bójki, zapewne dlatego, aby zeszli mu z drogi. Szkoda tylko, że zatrąbił dopiero mniej więcej w tym samym czasie, gdy potrącił pierwszą kobietę. A przez to, jakiś gość zaczął
  • Odpowiedz