Wpis z mikrobloga

#katowice #wypadek Ja tylko chciałem napisać, że każdy kto w jakikolwiek sposób broni albo popiera zachowanie tego niezrównoważonego psychicznie kierowcy jest idiotą i nie mam zamiaru z żadnym z was dyskutować bo nie ma o czym. ( ͡ ͜ʖ ͡) Zapraszam do podrzucania życiorysów, zobaczymy ile powodów znajdziemy na rozjechanie was autobusem. (Pomijając oczywiście fakt, że samo pochwalanie morderstwa to już wystarczający powód, żeby mieć do was mniej szacunku niż do tej „patologii”) Naziści byliby dumni z waszej segregacji społeczeństwa na tych co mają prawo do życia albo do rozjechania przez autobus XD Wielka P0lska tolerancyjna chrum.
  • 17
@jukel: Ale wiesz że nie znając ani tej kobiety, ani kierowcy, można podchodzić do tej sytuacji z dystansem i nie popierać zachowania kierowcy, ani też nie nazywać tego zabójstwem "z premedytacją"?
Patusy agresywne w sobotę o 6 rano próbowały mu drzwi wyrwać i dostać się do środka - ciekawe po co? Żeby dyskutować o sztuce czy może żeby mu dać w ryj? Wystraszył się i w stresie podjął złą decyzję ale absolutnie to nie jego wina, nie on sprowokował całe zajście. Ja go nie pochwalam, ale go rozumiem. Gdyby mi patusy waliły po drzwiach auta też bym w odruchu ratowania siebie uciekł bez
Patusy agresywne w sobotę o 6 rano próbowały mu drzwi wyrwać i dostać się do środka - ciekawe po co?

@mwmichal: nie pytaj "po co" tylko "dlaczego". Odpowiedz nie jest skomplikowana. Wjechal w tlum uderzajac jedna z dziewczyn to sie patusy odpalily.

Sam sprowokowal cala sytuacje.

Ulica jest od ruchu pojazdów, czy stania patusów?
@mwmichal: Dlatego nie będziesz pracować w zawodach, w których pojawia się stres. Nie nadajesz się. Na giełdzie pewno byś zaczął nagle strzelać do maklerów, bo CZERWONO i SPADKI. AAA! Prawko też raczej nie dla Ciebie, bo jeszcze ktoś zatrąbi, lub uderzy pięścią w samochód - a za to to już SMIERĆ!
Lepiej ucieknij na stałe gdzieś do lasu, tam jest mało stresu i nikomu nic nie zrobisz.
Dlatego nie będziesz pracować w zawodach, w których pojawia się stres. Nie nadajesz się. Na giełdzie pewno byś zaczął nagle strzelać do maklerów, bo CZERWONO i SPADKI. AAA! Prawko też raczej nie dla Ciebie, bo jeszcze ktoś zatrąbi, lub uderzy pięścią w samochód - a za to to już SMIERĆ!

Lepiej ucieknij na stałe gdzieś do lasu, tam jest mało stresu i nikomu nic nie zrobisz.

@dlugi-gr: xD no tak, jak
@mwmichal: Przechodziłem testy w sytuacjach stresujących. Masz rozwiązać proste zadanie, a ktoś psika gazem, kilka osób krzyczy i nagle coś wybucha koło Ciebie ( ͡° ͜ʖ ͡°) . Nie zdałem. Nie wytrzymałem typa, który mi krzyczał do ucha. Ale w sytuacjach stresowych można się bezpiecznie wycofać lub też atakować. Kierowca autobusu ma obowiązek bezpiecznie się wycofać. Złamał prawo.
Wystraszył się i w stresie podjął złą decyzję ale absolutnie to nie jego wina, nie on sprowokował całe zajście.

@mwmichal: no i dobrze, wystraszył się, teraz pójdzie pierdzieć w pasiak, koniec tematu, a nie robienie z niego bohatera
absolutnie to nie jego wina, nie on sprowokował całe zajście

@mwmichal: wcale nie wjechał w nich potrącając kilku i trzymając rękę na klaksonie. To absolutnie nie jego wina że zostali sprowokowani i go zaatakowali xD