Mireczky, mam problem. Ojciec zapowiedział że od tego miesiąca mam mu oddawać całą wypłatę a on da mi pięć dych na tydzień na moje potrzeby. Ponoć ma mi odkładać na samochód (którego nie potrzebuję).
Sprawa jest taka - nie mam kasy, więc potrzebuję dodatkowego źródła dochodu (tak żeby wpadło ze sto zeta na tydzień). Jakiś pomysł? Korepetycje? Cokolwiek?
@Wandsbeker: ile zarabiasz? może wystarczy na wynajęcie mieszkania z jakimiś ludźmi i samodzielne utrzymywanie się, przecież nie musisz z ojcem mieszkać.
@Wandsbeker: jeśli macie jakieś napięte relacje, to się wyprowadź, a jeśli nie i jesteś skłonny oddać większa część wypłaty, to chociaż powiedz, że będziesz sobie zostawiał trochę więcej niż 50/tydz.
Sprawa jest taka - nie mam kasy, więc potrzebuję dodatkowego źródła dochodu (tak żeby wpadło ze sto zeta na tydzień). Jakiś pomysł? Korepetycje? Cokolwiek?
#pytanie #kasa #praca #finanse
@Wandsbeker: co
@Wandsbeker: LOL
Komentarz usunięty przez autora
@Wandsbeker: i Ty sie godzisz? w---------j z tego domu
@Wandsbeker: dodatkowo chyba trochę się pomylił, 50zł to na jeden dzień chyba.
Chociaż z drugiej strony, jeśli jego rodzice go do tej pory utrzymywali (w całości) to takie szalone metody da się jeszcze jakoś zrozumieć...
@wudowudoa: nie no, 150 na tydzień by mi stykło :)
ps. ile masz lat?