Wpis z mikrobloga

Właśnie popijam kawusie i zapraszam na turniej!

Ostatni pojedynek miał klimat polskiej wsi, raczej stabilnie i bez zmian. Tym samym kauczuk Polandball wygrywa bardzo skromnie z przeciwnikiem stosunkiem 23 głosy (57.50%) vs 17 głosów (42.50%).

Co do konkursu nie jestem ani zasmucony, ani jakoś bardzo zadowolony. Doszła jedna praca i to wystarczyło by wygrać ( ͡° ͜ʖ ͡°) Zwycięzca został @ZlodziejBilonownic Gratuluję!

Trochę przedłużam, ale co dziś się stało to nadal mnie śmieszy XD byłem na rozmowie o pracę i rekruter pyta o jakieś pasje i hobby, to mówię normalnie, że kolekcjonuje kauczuki. Koniec końców 1/3 ogólnej rozmowy dotyczyła tylko kauczuków a jeszcze trzy razy pod nosem mówił jakie to fajne hobby i chyba sobie kupi jak będzie widział ( ͡° ͜ʖ ͡°)

para 9 (1/32)

Po lewej, Kauczuk Królik - Mam szczerą nadzieję, że to nie jest zając. Witamy ponownie kauczuki z kształtami lub postaciami, dawno nie było. Tło żółte a nasz słodziak cały różowy. Skazy są, ale powinniśmy być tolerancyjni, i docenić to co oferuję ten wzór ʕʔ

Po prawej, Kauczuk Szmaragd - Zgadza się, jest to pierwszy kauczuk w historii, który nie jest okrągły. To oczywiście budzi wiele kontrowersji, czym właściwie jest kauczuk czy to sam materiał czy jednak coś więcej. Jednak ja postawie na swoim i wystawiam ten piękny kryształ, aby lśnił nam jak najdłużej!

Dziękuje za oddanie głosu.
@Miskaryzu
@J3bzzz
@ZlodziejBilonownic
@TetraHydroCanabinol
@Bartex16
@pieczarrra

#kauczuowemistrzostwa
KjatanSveisson - Właśnie popijam kawusie i zapraszam na turniej!

Ostatni pojedynek...

źródło: comment_1627298919mq9YuHdnJt5H52AGIb7IdZ.jpg

Pobierz

Który kauczuk jest ładniejszy?

• Po lewej, Królik 12.8% (11)
  • Po prawej, Szmaragd 87.2% (75)

Oddanych głosów: 86

• 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

To oczywiście budzi wiele kontrowersji, czym właściwie jest kauczuk czy to sam materiał czy jednak coś więcej.

@KjatanSveisson: dlaczego ten kauczuk nie jest okrągły??? niestandardowy kształt sprawia, że część głosujących nie będzie się sugerować wyłącznie walorami wizualnymi tego, co w środku kauczuka (barwa, różne śmieszne pieski czy króliczki zanurzone w masie), ale owym wyróżniającym się kształtem!

Zasiadam w ławie oburzonych.

TetraHydroCanabinol - > To oczywiście budzi wiele kontrowersji, czym właściwie jest k...

źródło: comment_1627301502r6GC6RPMXqrgiLeev6CC1W.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz