Aktywne Wpisy
Duza-fajka +433
Zmarła mi przed chwilą mama, 6 lat temu tata, jak jeszcze byłem nastolatkiem. 22 lata na karku, od dawna się czułem sam na tym świecie, ale teraz to już przesada
Prawda jest taka że
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Ostatni pojedynek miał klimat polskiej wsi, raczej stabilnie i bez zmian. Tym samym kauczuk Polandball wygrywa bardzo skromnie z przeciwnikiem stosunkiem 23 głosy (57.50%) vs 17 głosów (42.50%).
Co do konkursu nie jestem ani zasmucony, ani jakoś bardzo zadowolony. Doszła jedna praca i to wystarczyło by wygrać ( ͡° ͜ʖ ͡°) Zwycięzca został @ZlodziejBilonownic Gratuluję!
Trochę przedłużam, ale co dziś się stało to nadal mnie śmieszy XD byłem na rozmowie o pracę i rekruter pyta o jakieś pasje i hobby, to mówię normalnie, że kolekcjonuje kauczuki. Koniec końców 1/3 ogólnej rozmowy dotyczyła tylko kauczuków a jeszcze trzy razy pod nosem mówił jakie to fajne hobby i chyba sobie kupi jak będzie widział ( ͡° ͜ʖ ͡°)
para 9 (1/32)
Po lewej, Kauczuk Królik - Mam szczerą nadzieję, że to nie jest zając. Witamy ponownie kauczuki z kształtami lub postaciami, dawno nie było. Tło żółte a nasz słodziak cały różowy. Skazy są, ale powinniśmy być tolerancyjni, i docenić to co oferuję ten wzór ʕ•ᴥ•ʔ
Po prawej, Kauczuk Szmaragd - Zgadza się, jest to pierwszy kauczuk w historii, który nie jest okrągły. To oczywiście budzi wiele kontrowersji, czym właściwie jest kauczuk czy to sam materiał czy jednak coś więcej. Jednak ja postawie na swoim i wystawiam ten piękny kryształ, aby lśnił nam jak najdłużej!
Dziękuje za oddanie głosu.
@Miskaryzu
@J3bzzz
@ZlodziejBilonownic
@TetraHydroCanabinol
@Bartex16
@pieczarrra
#kauczuowemistrzostwa
Który kauczuk jest ładniejszy?
@KjatanSveisson: kurde jaki ladny, a jak sie odbija? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@KjatanSveisson: dlaczego ten kauczuk nie jest okrągły??? niestandardowy kształt sprawia, że część głosujących nie będzie się sugerować wyłącznie walorami wizualnymi tego, co w środku kauczuka (barwa, różne śmieszne pieski czy króliczki zanurzone w masie), ale owym wyróżniającym się kształtem!
Zasiadam w ławie oburzonych.