@NaczelnyMizoginRP: Także może to wynikać ze zwykłego buntu młodzieżowego, tym bardziej jeśli osoba miała konserwatywnych rodziców. Nie zawsze rodzice mają 100% wpływu na dziecko, bo może być samoukiem, które samo idzie przez życie i samo wyrabia se spostrzeżenia.
@staryalkus: Ma 17 lat, czyli urodził się w 2004 roku. To jest to słynne pokolenie Z, ludzie którzy już nie pamiętają jaka bieda i dziadostwo było w Polsce przed wejściem do UE.
@staryalkus: Bierze się głównie z tego, ze nastolatkowie są, byli i będą debilami. Teraz tylko przez obieg informacji maja więcej do wyboru a i są bardziej widoczni.
@staryalkus: to jest tzw mind bug. Taki wirus tylko że przenosi się przez media/net i infekuje podatne umysły. Kiedyś na ten mechanizm się łapali emo, anarchiści, skinheadzi, ojkowcy i generalnie większość subkultur dla osób które szukają przynależności i wartości.
@staryalkus tez co jakis czas odnajduje takie profile, i jak jestem osoba tolerancyjną tak takie coś to w mojej opinii już mocne n----------e i brak akceptacji przez inne grupy podczas dorastania
@MightyGoldberg: Racja, to jak subkultury kiedyś, Emo, Punki, Metale, też byłem metalem aż mi przeszło jakoś koło 22 roku żća, i tak, uważam że był to zwykły bunt młodzieżowy.
@staryalkus: odpowiadam: z potrzeby oznaczania przez frustratów wszystkiego i wszystkich jako "twitterowe julki", "twitterowe oskarki", "neuropki" albo "lewactwo". Im więcej ludzi to w-----a i im więcej musi o tym pisać zamiast zignorować i zająć się swoim życiem, tym więcej tego wyłazi ( ͡°͜ʖ͡°)
@staryalkus: uzależnienie od anime/mangi specyficznego typu w okresie dorastania, co wynika z winy rodziców, bo dają dzieciakowi dostęp do Internetu bez ówczesnej instrukcji kontroli hormonów/uzależnień/pętli nawyku.
Czy ktoś mi może wytłumaczyć jak po tylu miesiącach totalnej suszy nie byliśmy gotowi na kilka dni deszczu? Przecież wszystkie rzeki w Polsce miały najmniejszy poziom od lat. Straszyli, ryby zdychały a teraz nagle powodzie? #powodz #susza #wisla #odra
Zapraszam do pisania swoich propozycji "na chlopski rozum" na temat zwalczenia powodzi na śląsku. Zaczne od mojej, skoro na Wiśle jest rekordowy niski poziom wody to może przekierujemy rzekę tak aby plynela do Wisły? #powodz
#bekazlewactwa #bekaztwitterowychjulek
Komentarz usunięty przez moderatora
Nie zawsze rodzice mają 100% wpływu na dziecko, bo może być samoukiem, które samo idzie przez życie i samo wyrabia se spostrzeżenia.
@staryalkus: odpowiadam: z potrzeby oznaczania przez frustratów wszystkiego i wszystkich jako "twitterowe julki", "twitterowe oskarki", "neuropki" albo "lewactwo". Im więcej ludzi to w-----a i im więcej musi o tym pisać zamiast zignorować i zająć się swoim życiem, tym więcej tego wyłazi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://pl.wikipedia.org/wiki/Ecchi
https://pl.wikipedia.org/wiki/Yaoi