Wpis z mikrobloga

Powiedzcie mi czy to ja jestem idiotą że nie rozumiem logiki tych ludzi którzy tak latwo dają się nadziać na takie faki ::
https://www.wykop.pl/wpis/59316579/pcmasterrace-nvidia-gtx-kartygraficzne-ktos-sie-or/
Chłop ma na Olxie wystawiony sprzęt w okazyjnej cenie, ale jak zawszę

-Nie wiem do końca co to bo się nie znam
-Wziąłem w rozliczeniu
-Nie mogę sprawdzić czy działa bo XXXX

I ludzie faktycznie wierzą w takie rzeczy a następnie kupują sprzęt który jest popsuty, jest czymś zupełnie innym bo hurr..durr facet mógł się nie znać xD.
Przecież logiczne że jeśli prowadzisz sprzęt i coś skupujesz to zawszę to na czym się znasz inaczej to pójdziesz z torbami w przeciągu 3 dni bo skupisz na potęgę sprzętu który jest popsuty , nie znasz się na jego wartości itd... Albo jeszcze lepsze "Sprzęt mam ponieważ zamieniłem mój motor albo coś innego za to ale do końca sam nie wiem co to " Jakim cudem ludzie łapia się na takie wyjebki?
#allegro #olx #januszebiznesu #januszeolx #pcmasterrace #nvidia
  • 5
@comamtuwpisac: Są #!$%@?, ten typ innym radzi żeby wydawać 7k na stacjonarki i mówi że na lapku za 5k nie pograsz nawet w pasjansa, w tym samym czasie jeszcze pyta o taką ofertę jak debil i pewnie się jeszcze nabierze na i5 w b350 bo "zobaczę i #!$%@?". Bardzo dobrze, selekcja naturalna xD