@z_dystansem: A wtyczkę do planowania kwadratowych tras na Komoot/Strava masz? Łatwiej tak się zalicza - planujesz trasę po kwadratach a potem jedziesz zgodnie z nawigacją.
@z_dystansem: kwadrat, który ominąłeś jest zdradliwy. Wiele dróg w lesie piaszczystych albo stromych. Najłatwiejszy dojazd jest od asfaltówki idącej przez centrum wsi albo z pobliskiego rowerowego szlaku TPK:
@z_dystansem: to jest najłatwiejszy dojazd od szosy, po dobrej nawierzchni i bez konieczności wspinaczki. Oczywiście jeśli masz MTB to dojedziesz z każdej strony ale przy planowaniu trasy na mapie uważaj bo to ja mapowałem tę okolicę w OpenStreetMap jakieś 10 lat temu i wrzucałem różne ścieżki, łącznie z takimi, co na nogach trudno przejść ( ͡°͜ʖ͡°)ノ⌐■-■ Droga prowadząca na polanę
@faxepl: ja mam MTB więc teren mi nie straszny, chociaż tamtejsze tereny są dosyć ciężkie, poniżej odcinek z ponad 25 % nachyleniem. Dałbym radę podjechać gdyby mi się łańcuch nie zakleszczył podczas zrzucania na najniższy bieg... później był mega stromy zjazd gdzie niektórzy wyciągali na stravie ok 50 km/h ale to musiało być przed latami bo obecnie jest mega grząsko, jak tylko na chwilę puściłem hamulce to prawie gleba była
Specjalnie pojechałem w stronę Łężyc aby zdobyć 3 brakujące kwadraty i tak nawigowałem z pamięci, ze ominąłem ten środkowy xD brawo ja
#rowerowyrownik #rowerowetrojmiasto #kwadraty
Skrypt | Statystyki
@Zkropkao_Na dodałem, dodałem ;)
mój wkład:
@z_dystansem: kwadrat, który ominąłeś jest zdradliwy. Wiele dróg w lesie piaszczystych albo stromych. Najłatwiejszy dojazd jest od asfaltówki idącej przez centrum wsi albo z pobliskiego rowerowego szlaku TPK:
później był mega stromy zjazd gdzie niektórzy wyciągali na stravie ok 50 km/h ale to musiało być przed latami bo obecnie jest mega grząsko, jak tylko na chwilę puściłem hamulce to prawie gleba była