Wpis z mikrobloga

@z_dystansem: to jest najłatwiejszy dojazd od szosy, po dobrej nawierzchni i bez konieczności wspinaczki. Oczywiście jeśli masz MTB to dojedziesz z każdej strony ale przy planowaniu trasy na mapie uważaj bo to ja mapowałem tę okolicę w OpenStreetMap jakieś 10 lat temu i wrzucałem różne ścieżki, łącznie z takimi, co na nogach trudno przejść ( ͡° ͜ʖ ͡°)- Droga prowadząca na polanę
Pobierz faxepl - @z_dystansem: to jest najłatwiejszy dojazd od szosy, po dobrej nawierzchni i...
źródło: comment_1627162949leUUUFsH7Ml8yzVLAL0xMq.jpg
@faxepl: ja mam MTB więc teren mi nie straszny, chociaż tamtejsze tereny są dosyć ciężkie, poniżej odcinek z ponad 25 % nachyleniem. Dałbym radę podjechać gdyby mi się łańcuch nie zakleszczył podczas zrzucania na najniższy bieg...
później był mega stromy zjazd gdzie niektórzy wyciągali na stravie ok 50 km/h ale to musiało być przed latami bo obecnie jest mega grząsko, jak tylko na chwilę puściłem hamulce to prawie gleba była
Pobierz z_dystansem - @faxepl: ja mam MTB więc teren mi nie straszny, chociaż tamtejsze teren...
źródło: comment_1627163629t0ujFuSSrxd9fzCwfIrUFj.jpg