Aktywne Wpisy

pan_dudzian +197
źródło: 1000097348
Pobierz
Niesondzem +23
Przegrywy, nie oszukujcie samych siebie z cenami mieszkań. #nieruchomosci
Macie lepszą możliwość zakupu mieszkania za swoje obecne zarobki niż mieli ludzie 15 lat temu i takie są twarde statystyki.
TO NIE ŚWIAT NIE POZWALA WAM KUPIĆ MIESZKANIA TYLKO WASZE #!$%@? ŻYCIOWE. Ludzie sobie radzili wcześniej i nie płakali.
#polska #bekazprzegrywow #pracbaza
Macie lepszą możliwość zakupu mieszkania za swoje obecne zarobki niż mieli ludzie 15 lat temu i takie są twarde statystyki.
TO NIE ŚWIAT NIE POZWALA WAM KUPIĆ MIESZKANIA TYLKO WASZE #!$%@? ŻYCIOWE. Ludzie sobie radzili wcześniej i nie płakali.
#polska #bekazprzegrywow #pracbaza
źródło: Ceny-mieszkan-a-zarobki-w-Polsce-e1609952054788
Pobierz

Pewnego dnia wracam sobie ze szkoły sluchając mp3 (takie czasy ze oddzielne odtwarzacze się miało). Stoję w autobusie, czekam aż ruszy (bo pętla) a tu cyganorumuny wchodzą z harmonią i dziećmi i drą ryje że głodne i że im się należy. Ja zadowolony, ze ich nie słyszę, a tu ŁUP! Skończyła się bateria. Więc wyjmuję nową. Jak tylko zacząłem wyjmować baterię to cygan z harmonią zaczął się na dzieciaka drzeć przez pół autobusu a dzieciak zaczął przy mnie wisieć jak sęp. A ja nie mogę znaleźć tej durnej baterii!
Wreszcie jest! Udało się znaleźć! W tym samym momencie dzieciak poszedł sobie zawiedziony, a ja nie mogłem skumać o co chodziło.
Zrozumiałem po chwili...
#truestory #coolstory #naprawdemojewlasne
Miałem na myśli że kiedyś była to konieczność, bo nie było odtwarzaczy w telefonach (poza siemensem sl45 i nokią 5510 mieszczącą 2 utwory).
Ale i tak często telefony dają nieco gorsza jakość dźwięku niż odtwarzacze (co mi nie przeszkadza bo jestem głuchy ;) )
Ja mam osobny odtwarzacz na baterię AAA i mi z tym dobrze :)