#antynatalizm Moje dziecko, które przywołałem do życia nie cierpi (a przynajmniej tak sądzę), ale jeśli by cierpiało, to przecież może się zabić, więc w czym problem? Taki rodzic to skarb
@Smol_PP: ty naprawde przychodzisz na tag zeby plakac? xdddddd
@kasztanowcowiaczek: skąd ten pomysł? Jak widać mocno przeceniacie swoją empatię, bo jest wręcz przeciwnie. Przychodzę, żeby się pośmiać z pisanych przez was durnot.
argumenty i możliwości dyskusyjne antynatalistów w pigułce xD
@Smol_PP: Czemu mówi to typ, który tylko atakuje antynatalistów, ale nie potrafi przedstawić dosłownie ani jednego argumentu ani kontrargumentu na cokolwiek co jest wpisane pod tym postem XD
Moje dziecko, które przywołałem do życia nie cierpi (a przynajmniej tak sądzę), ale jeśli by cierpiało, to przecież może się zabić, więc w czym problem?
Taki rodzic to skarb
W waszym p---------u pompatycznych głupot głównie.
Komentarz usunięty przez moderatora
@kasztanowcowiaczek: skąd ten pomysł? Jak widać mocno przeceniacie swoją empatię, bo jest wręcz przeciwnie. Przychodzę, żeby się pośmiać z pisanych przez was durnot.
@GordonSzamlej: argumenty i możliwości dyskusyjne antynatalistów w pigułce xD
@Smol_PP: To jest najbardziej bezsensowny komentarz jaki przeczytałem na tej stronie
Komentarz usunięty przez autora
@Smol_PP: Czemu mówi to typ, który tylko atakuje antynatalistów, ale nie potrafi przedstawić dosłownie ani jednego argumentu ani kontrargumentu na cokolwiek co jest wpisane pod tym postem XD
Komentarz usunięty przez moderatora