@Dum-Spiro-Spero: zakonserwować wszystko, zalać żywicą epoksydową i pozostawić w stanie nienaruszonym, ogrodzić drutem kolczastym i zaminować teren, postawić wartę honorową Wojska Polskiego
@Dum-Spiro-Spero: Upanstwowic żal, bo zlodzieje maja dosc. Ma dalaszą rodzine, ktora nie przyznaje sie do niego, ale powinni dostac dzialeczke w ramach odszkodowania za szarganie nazwiska ( ͡°͜ʖ͡°)
@Dum-Spiro-Spero: Meks na którymś z lajwów mówił że ma jakiś papier od Konona który podobno zobowiązuje go do przejęcia belwederu po śmierci gospodarza, prawdopodobnie taki sam papier też ma Paweł z Warszawy i pewnie jeszcze ktoś. Może być ciekawie jak prezydent zmieni miejsce zamieszkania. Wtedy rozegra się prawdziwa gra o belweder
@Dum-Spiro-Spero: Zrobić muzeum Krzysztofa Kanonowicza. Możliwość zrobienia sobie zdjęcia na wersalce po Majorze 50zl, na barłogu Knura 75 zł. Bilet wstępu 25zl.
Japierodole dzisiaj w parku zaczął mnie strasznie brzuch boleć i niestety wszedłem w krzaki i wysralem sie płynnie a wiecie co jadłem 5 godzin wczesniej? Grandera z #kfc btw dobrze że nie zesrałem sie w autobusie bo gowno by nogawką polecialo xD #takaprawda
#kononowicz
#suchodolski
#mexicano
Kto powinien przejąć rezydencję na Szkolnej 17 po śmierci prezydenta?
Ten papier to może mieć taką wartość jak papier którym tyłek sobie podcierasz.
Takie rzeczy załatwia się u notariusza który kosztuje. A Krzysiek i menel już widzę jak własny hajs wydają na to
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora