Edit: ok to jednak bylo glupie pytanie, nie doczytałem XD
Ponoć nie ma głupich pytań, ale..XD czy na x-kom dołączane są do laptopów zasilacze? No doczytać się nie umiem, żeby było coś napisane tak jak w innych sklepach i się zastanawiam czy to nie ta sama sytuacja jak kupowanie drukarki non-wifi i dostanie jej bez kabla usb ( ͡°ʖ̯͡°)
@Matiolok: Dlaczego? Rozglądam się już któryś tydzień za laptopem z HP, mam do wykorzystania voucher i zwróciłaby się fajna sumka, a xkom oferuje nawet spoko rozszerzone komponenty w porównaniu do innych sklepów. Tyle, że ja jestem trochę zielony w te klocki więc fajnie gdyby ktoś mnie naprostowal jeśli faktycznie lepiej stamtąd nie brać.
@Chanandler-Bong: był tu jeden mirek co mu ponoć ten sklep X przy upgradzie ramu podmienił zasilacz i zamiast 180W dostał 130W, chłop przez 3 lata męczył się z zamulającym kompem, który rozładowywał baterię podczas grania... Za radą kupił 180W i jak ręką odjął, pomijając zajechaną baterię od ciągłego rozładowywania.
nie no jak czytam wykop, to wychodzi ze zarabia sie tutaj wiecej niz na zachodzie, gdzie nie mamy zadnego duzego korpo, a jestesmy tania sila robocza dla nich
Ponoć nie ma głupich pytań, ale..XD czy na x-kom dołączane są do laptopów zasilacze? No doczytać się nie umiem, żeby było coś napisane tak jak w innych sklepach i się zastanawiam czy to nie ta sama sytuacja jak kupowanie drukarki non-wifi i dostanie jej bez kabla usb ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#pytanie #xkom