Aktywne Wpisy
wykop +64
📣 Widok multimedialny powraca! 📣
Kiedy wczoraj wspominaliśmy o przerwie technicznej, wielu z Was trafnie przewidziało, że jest to spowodowane wdrożeniem widoku multimedialnego – i nie pomyliliście się! 🎉
Wsłuchaliśmy się w Wasze uwagi i przywróciliśmy widok multimedialny – nie tylko na mikroblogu, ale także w tagach! Dzięki temu odkrywanie serwisu ze śmiesznymi obrazkami ( ͡º ͜ʖ͡º) będzie prostsze i przyjemniejsze. Zadbaliśmy o to, aby przełączanie się między widokami było
Kiedy wczoraj wspominaliśmy o przerwie technicznej, wielu z Was trafnie przewidziało, że jest to spowodowane wdrożeniem widoku multimedialnego – i nie pomyliliście się! 🎉
Wsłuchaliśmy się w Wasze uwagi i przywróciliśmy widok multimedialny – nie tylko na mikroblogu, ale także w tagach! Dzięki temu odkrywanie serwisu ze śmiesznymi obrazkami ( ͡º ͜ʖ͡º) będzie prostsze i przyjemniejsze. Zadbaliśmy o to, aby przełączanie się między widokami było
Villeman +527
Boże Przenajświętszy, wygląda jakby pitbule i amstafy były sprzedawane w zestawach razem z tą patolą xD Jeden i ten sam schemat podludzi.
"Czterech mężczyzn weszło dziś na szlak z Kuźnic na Kalatówki z amstafem.
Mężczyźni nic nie robili sobie z przepisów obowiązujących w Tatrzańskim Parku Narodowym. Nie dość, że weszli z psem, to jeszcze spuścili go ze smyczy. Podeszli pod budkę, w której sprzedaje się bilety, jest ona umieszczona w połowie szlaku na Kalatówki
"Czterech mężczyzn weszło dziś na szlak z Kuźnic na Kalatówki z amstafem.
Mężczyźni nic nie robili sobie z przepisów obowiązujących w Tatrzańskim Parku Narodowym. Nie dość, że weszli z psem, to jeszcze spuścili go ze smyczy. Podeszli pod budkę, w której sprzedaje się bilety, jest ona umieszczona w połowie szlaku na Kalatówki
Kupiłem i podłączyłem nowy dysk SSD. Zamiarem było przeniesienie Windows10 ze starego SSD na nowy. Dysk sformatowałem, nie dzieliłem na partycje (było tam tylko to 16 MB zabrane) no i przeszedłem do działania.
Ściągnałem Macrium Reflect 7 i zklonowałem te 4 partycje dysku C (tak jak widać na obrazku), na dysk Q (ten nowy SSD, który tak nazwałem) a pozostałe szare miejsce zrobiłem tak jak na filmiku kazali, żeby dać Maks. Wszystko się powiodło, klonowanie zakończone, z tym, że zamiast dysku Q mam dysk F i dysk Q. Dysk Q jest w zasadzie pierwszą partycją ze starego dysku C. Nie wiem co to jest i dlaczego się stało ale zamysł był taki, żeby był tylko jeden dysk (Q) dla Windowsa (a nie wiem nawet czemu nie ma znaczka, że tam teraz jest Windows) no a wyszło zupełnie inaczej i ja teraz nie wiem co mam zrobić.
Czy ja te dyski mogę jakoś połączyć ze sobą? Jak wchodzę w zarządzanie dyskami to tego Q teraz w ogóle mi nie pokazuje tam. No nie wiem no, nie znam się i mam nadzieję, że ktoś mi pomoże. Kompletnie się nie znam.
#komputery
Ale dysk Q cały czas jest. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Edit: Mhm, no i dysk F zamienił się na E i tak nawiasem, to ten E już mogę czyścić czy jeszcze nie?
Microsoft DiskPart version 10.0.19041.964
Copyright (C) Microsoft Corporation.
On computer:
Volume 1 is the selected volume.
DISKPART>
@MaxVerstapen: