Wpis z mikrobloga

#prawojazdy dostałem SMS, ze dokument jest do odbioru (3 minuty przed zamknięciem urzędu) w weekend nie pracują.

W M obywatel nadal stary dokument, mogę jeździć przez weekend czy nie?
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
@BlackSlip: Trochę to p------e, ze nie muszę go mieć przy sobie a jednocześnie nie mogę jeździć jak go nie odbiorę….
Sam plastik powinien być dla chętnych bo tak 100,50 żeby leżał w szafie
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@mchmjszk: Dokładnie ale tak jak mówisz nie masz dokumentu nie możesz jeździć Cyrk wszystko powinno być Elektronicznie. Ja zdałem egzamin 14.06 dopiero odebrałem dokument o od dziś mogę jeździć. Bo to że zdałem 14.06 wgl mnie nie uprawniało tfu państwo z gówna
  • Odpowiedz
  • 0
@mchmjszk: Robili od 06.07 a dziś odebrałem. A wszystko tak długo trwało bo przecież jest groźny Covid i nie możesz sobie wejść do urzędu tylko Musisz się zarejestrować i tak stracilem 2 tygodnie tfu na nich
  • Odpowiedz
  • 0
@mchmjszk: To miałeś szybciutko, ja już Ponad miesiąc nie jeździłem ale od jutra szukam fury szybko chce kupić i jeździć bo wszystko zapomnę
  • Odpowiedz
  • 0
@slusarz: Właśnie nie mam jak sprawdzić, bo przy nowej kategorii (po 10 latach od pierwszej) zmienia się seria prawka, nr zostaje ten sam.
Policja twierdzi, ze w cepiku tez będą dopiero jak odbiorę plastik i nie mam co sprawdzać.

• Odpowiedz