@Mystoo: dobre pytanie. wydaje mi się, że szyjka macicy przez większość cyklu jest zamknięta, ale nawet gdy jest otwarta, to pokryta jest śluzem, który przepuszcza raczej plemniki, niż spermę jako taką. Ale to moje rozumienie procesu, gdyby jakiś spec zechciał mnie poprawić, to chętnie usłyszę
@Precypitat: to by jakaś kobieta musiała się wypowiedzieć @Soothsayer: znalazłem jakieś filmy na ph z sikaniem do cipy, ale nie widać na nich czy wlatuje to do macicy
@bellazi: jest to zasadniczo prawie niemożliwe siknąć podczas wzwodu. Jeżeli to się dzieje to lepiej odwiedzić urologa. A co by się stało? Jeżeli nie ma infekcji układu moczowego/płciowego po żadnej ze stron to prawdopodobnie nic.
@bellazi: po pierwsze jak masz boner to ciężko sikać wiec pewnie mało komu sie uda a po drugie jak kiedyś czytałem to mocz ma podobne ph do pochwy więc wuja sie stanie
@bellazi: OP śmiejąc się wrzuca obrazek z TikTok, a potem po dyskusji widać że na Wykopie poziom wiedzy nie wiele większy... I w tym kraju rząd mówi że edukacja seksualna jest zbędna ლ(ಠ_ಠლ)
@Prof_Memologii: @antek_akrobata: ogólnie ciało jamiste w penisie podczas wzwodu wypełnia się krwią i uciska moczowód, przy takim ucisku trudno jest oddać mocz, ale nie jest to niemożliwe. Sam wzwód ma również wiele stadiów, może być lekki i może być silny, przy silnym wzwodzie oddanie moczu powinno być u zdrowego mężczyzny prawie niemożliwe, ale możność oddania przy nim moczu jest raczej spowodowana fizjologią, a nie chorobą. Problemem jest natomiast brak możliwości
W sumie jak tak teraz o tym myślę to serio ciekawe co by się stało. Nigdy nie miałem takiej rozkminy. Niby w zwocie nie da rady się zeszczać, ale jakby wsadzić flaka i nasikać?
@Mystoo: tylko że trudniej wsadzić takiego flaka, musisz właśnie to zrobić na jakimś "naprężeniu", żeby się wcisnąć do środka. Chyba, że mówimy o coorvach z kilkutysięcznym przebiegiem.
ogólnie ciało jamiste w penisie podczas wzwodu wypełnia się krwią i uciska moczowód
@kaarp: Co takiego? Moczowody (nie moczowód) znajdują się pomiędzy nerkami a pęcherzem moczowym! Penis nie ma z tym nic wspólnego. Podczas erekcji nie można się wysikać, ponieważ prostata zaciska się na cewce moczowej przy ujściu z pęcherza - to jest tzw. część sterczowa cewki moczowej.
Aktywne Wpisy
18+nsfw
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
@gnt_1: ja umiem
@Soothsayer: znalazłem jakieś filmy na ph z sikaniem do cipy, ale nie widać na nich czy wlatuje to do macicy
@Soothsayer: No raczej, nie wiem nad czym ona rozkminia. Czy urodzi chińczyka?
@Mystoo: do lekarza, szybko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Kolega opowiadał że takie filmiki oglądał ( ͡º ͜ʖ͡º)
Co wy #!$%@? z tym, ze niemożliwe? Jak ci sie zachce teraz sikac to postaw pałe i se spróbuj.
@Mystoo: tylko że trudniej wsadzić takiego flaka, musisz właśnie to zrobić na jakimś "naprężeniu", żeby się wcisnąć do środka. Chyba, że mówimy o coorvach z kilkutysięcznym przebiegiem.
@kaarp: Co takiego? Moczowody (nie moczowód) znajdują się pomiędzy nerkami a pęcherzem moczowym! Penis nie ma z tym nic wspólnego. Podczas erekcji nie można się wysikać, ponieważ prostata zaciska się na cewce moczowej przy ujściu z pęcherza - to jest tzw. część sterczowa cewki moczowej.