Wpis z mikrobloga

#flagiswiatamirko #pytanie #glupiewykopowezabawy To jak, chciałby ktoś powtórkę z flag świata ZNOWU - tym razem z inną drabinką żeby uniknąć błędy poprzedniej edycji (pamiętamy #estonia)? ( )

Nie chcę robić żebroplusów, ale chyba to jedyny sposób żeby zobaczyć ile jest chętnych. Jeżeli chcesz więc drugiej edycji konkursu na najlepszą flagę świata - daj plusa.

1. Konkurs flag wojewódzkich zająłby za dużo
2. Konkurs flag amerykańskich stanów został przerwany z powodu aktywności mniejszej niż aktywność kiedy tag został przywołany do życia wraz z pierwszymi postami
3. Konkurs flag republik/miast/obwodów rosyjskich uważam osobiście za dobry pomysł, rozważam go jako opcję JEŻELI wolelibyście to zamiast flag świata po raz drugi. Głosowanie w komentarzu.
XkemotX - #flagiswiatamirko #pytanie #glupiewykopowezabawy To jak, chciałby ktoś powt...

źródło: comment_1626360574oiug5kPVRCPaTmaxwteRhh.jpg

Pobierz
  • 46
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@XkemotX: Tak samo wczoraj przed snem myślałem i do tego samego momentu, pozniej zależy własnie od repasaży i ewentualnej grupy na koniec.

Myśle, że mozna zrobić ankiete co ludzie wolą. Czy system pucharowy do końca czy na koncu powiedzmy final 6, gdzie każdy rywalizuje z każdym.

Ewentualnie najpierw wymyślić kilka kompletnych systemów i dopiero dać pod głosowanie :D
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Kris1910: Wytłumaczyłbyś mi jak debilowo na czym polegałyby repasaże jak byśmy dotarli do tych 35 flag i mieli coś kontynuować, jakie są opcje?
  • Odpowiedz
@XkemotX:
W 1 rundzie mamy 1v1v1.
Możemy zatem wykorzystać np. 70flag, które zajeły 2 miejsce i zestawić je ze sobą. Z racji, że są to przegrani to 1v1 a nawet 1v1v1 nie ma zbytnio sensu wiec pewnie warto porobić wieksze grupy. Im większe tym mniej flag przejdzie dalej.

Można je np. dalej zestawiać tylko ze sobą jako osobna drabinka i włączyć je do którejś poźniejszej rundy tak aby została nam jakaś fajna liczba np. 32
  • Odpowiedz
@XkemotX: Albo idac totalnie na łatwizne. Skoro mamy 35flag, które wygrały to musimy dobrać 29 z 1 rundy repasaży no i mamy ładną drabinke. To jak wyłonimy 29 flag z tych, które odpadły w 1 rundzie to inna sprawa :D
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@FuczaQ: Po prostu nie mam tyle wolnego czasu. Poza tym wolę gry na więcej ludzi, bardziej niż ilość rund satysfakcjonuje mnie ilość głosujących ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz