Aktywne Wpisy
Blondynka34 +219
#nocnazmiana #koty
Dzisiaj odszedł mój jedyny przyjaciel. Miał skrzep w sercu i FIV, dawałam mu leki a wizyta kontrolna u weterynarza miała być za tydzień. Dużo spał przez ostatnie dni, trochę jadł. Znalazłam go martwego na parapecie w kuchni. Nie mogę patrzeć na zabawki i akcesoria po nim.
Dzisiaj odszedł mój jedyny przyjaciel. Miał skrzep w sercu i FIV, dawałam mu leki a wizyta kontrolna u weterynarza miała być za tydzień. Dużo spał przez ostatnie dni, trochę jadł. Znalazłam go martwego na parapecie w kuchni. Nie mogę patrzeć na zabawki i akcesoria po nim.
Dlaczego opozycja znowu nie robi nic poza wyrażeniem zaniepokojenia na Twitterze? Dlaczego nie rzucają hasła do wyjścia na ulicę? Gdzie jest Tusk?
Ja jestem gotowy, czekam. Wyjdę i będę pluć w mordę PiS',owcom. Chcę walczyć o swoją wolność.
#bekazpisu #tusk #tsue #gorzkiezale #tvpis #protest #opozycja #neuropa #polityka
Opozycja sobie może, dopóki ciemny lud tak wybiera.
@PiccoloGrande: Tylko Tusk? Przecież w Polsce jest przynajmniej kilku innych liderów opozycji, pasowałoby tez ich wymienić. Tym bardziej, że Tusk przez 1 tydzień zepsuł PiSiorom więcej krwi niż reszta opozycji przez 6 lat.
za dużo tvp
- yyy gurwa brawo uni jest gupie hyyyhyhy
- no gupie je hyyyhyhy
- hyyyhyhy tusk tesz gupi uga buga
Wykopki: HURR DURRR JAK ŚMIESZ SIĘ #!$%@?Ć JAK KTO WYGLĄDA CO CIĘ TO OBCHODZI BURR
Gdy brzydcy faceci wypowiadają się w tvpis info
@folwarkzwierzecy zdrowy nastolatek sukcesów głodny ;)
@PiccoloGrande: bo są na wakacjach i im się nie chce.