Aktywne Wpisy
kaczek93 +97
Rozwala mnie na TikToku ten trend polegający na użalaniu się obrzydliwego normictwa nad sobą.
Serio, oni tam przeżywają, że mają np. 25 lat i są smutni, bo chce im się spać o 22 a jeszcze niedawno walili wódę na mrozie do 4 rano xD
Jeszcze te różowe - no, nic mi się nie udało, ale mam kochanego chłopaka, który ma mieszkanie, auto, dobrą pracę itd. Jest dla mnie ogromnym wsparciem xD
Socjale
Serio, oni tam przeżywają, że mają np. 25 lat i są smutni, bo chce im się spać o 22 a jeszcze niedawno walili wódę na mrozie do 4 rano xD
Jeszcze te różowe - no, nic mi się nie udało, ale mam kochanego chłopaka, który ma mieszkanie, auto, dobrą pracę itd. Jest dla mnie ogromnym wsparciem xD
Socjale
Matka się na mnie drze że jestem bezrobotnym alkoholikiem, ja się z nią wykłócam że nie ma racji. Jak chodzi o robotę, to stałego zatrudnienia nie posiadam, ale często tam jakieś prace dorywcze u sąsiadów zgarniam, nie narzekam. A jeżeli o #alkohol to może i piję dużo( po 6,7 piw), ale za to rzadko (3, max 4 razy w tygodniu). Kto ma rację?
#alkoholizm #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
#alkoholizm #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
Z tego względu chciałbym się spytać czy jesteście w stanie polecić coś niedrogiego?
Niekoniecznie zależy mi na audiofilskich parametrach, po prostu chciałbym, żeby działało sprawnie (będą używane w domu i sporadycznie do domowych imprez).
#pytanie #elektronika #pytaniedoeksperta #muzyka
Kolega @czechu ma racje
@FrozenBrainsTellNoTales: poczytaj z jakimi wzmacniaczami te głośniki będą fajnie grać, wzmacniacz to nie tylko moc i dopuszczalna impedancja kolumn, ale również charakterystyka brzmienia