Aktywne Wpisy
niegwynebleid +518
Zauważyliście, że w postapokaliptycznych światach nikt nie p--------a na rowerach?
Walka o samochody, benzyny, akumulatory, a jak nie ma to ubierają cichobieżki palestyńskie, ubierają plecak, który jest mniejszy i bardziej pusty niż plecak przedszkolaka wysłanego na jeden dzień na wycieczkę, i nawet czapki nie biorą.
Albo konia, jak oni nigdy obroku nie mają.
A rower jest świetny - prędkość wzrasta gwałtownie, można załadować zapasami jak konia, ominie zakorkowane miejsca, można go przenieść,
Walka o samochody, benzyny, akumulatory, a jak nie ma to ubierają cichobieżki palestyńskie, ubierają plecak, który jest mniejszy i bardziej pusty niż plecak przedszkolaka wysłanego na jeden dzień na wycieczkę, i nawet czapki nie biorą.
Albo konia, jak oni nigdy obroku nie mają.
A rower jest świetny - prędkość wzrasta gwałtownie, można załadować zapasami jak konia, ominie zakorkowane miejsca, można go przenieść,
Kunszt +96
#grazynacore #heheszki
Wieczne beczenie, że kiedyś to było ¯_(ツ)_/¯
Mam nadzieję że pomogłem
a ja się tylko mogę śmiać, bo jak janusze z rodziny usłyszą ile zarabiam to takie kwiatki od nich dostanę xD
bo śmieszy mnie to pitolenie że kiedyś to było, teraz to nie ma. Dzisiejsza młodzież jedzie jak na cywilizowanych ludzi przystało na w pełni wyposażone ośrodki/ kwatery a nie gnieżdżą się w jakiś namiotach. I dobrze.