Wpis z mikrobloga

Nie mam na to siły, dzisiaj miałem nadzieję na skok w górę i miałem część sprzedać, a tu spadek u mnie z zielonego na czerwone o paręnaście tyś zł #gielda #virgingalactic #spce
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@gosciu82: wystarczy ze z 80 tys mial w akcjach. Ja tez dalem ciala bo mialem na otwarciu wiekszosc sprzedac a tu nagle te info... Sytuacje troche ratuje fakt ze w miare tanio kupowalem..
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@B12477 dalej trzymam, ale chciałem trochę akcji dzisiaj sprzedać na wydatki po wzroście, a tu spadek i teraz to już nie mam zamiaru sprzedawać
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@temp16 mówisz, że aż taka różnica? Szczerze nie zastanawiałem się nad tym bo zawsze kupuje/sprzedaje w złotòwkach, to po prostu wolna gotówka i robie to amatorsko
  • Odpowiedz
@Nwojtek: Z każda operacja płacisz prowizję za przewalutowanie. Sprzedając akcje i kupując za to inne akcje ponosisz dwa razy spread tak najprościej to nakreślając.
  • Odpowiedz
@Nwojtek: w co się bawisz nie ma znaczenia. Każda akcja wymiany walut kosztuje na xtb. Jeśli to nie demo to fizycznie tracisz na oko 4 stowy na zakupie i 4 stowy na sprzedaży tych (bo kiedyś je sprzedasz co nie?).
  • Odpowiedz