Aktywne Wpisy

ksos +9
Kupilem ostatnio Tesle M3 Long Range RWD. Najlepszy samchod jaki mialem (moj pierwszy EV) - ma nieziemskiego buta, laduje sie w domu praktycznie za darmo (6 pensow za kWh)siec superchargerow w UK jest idealna, ma autopilota, mega glosniki, tech, podgrzewane i klimatyzowane fotele, chyba najlepszy i nielagujacy entertaiment itp. Skad w Polsce taki hejt na elektryki? Patrzac po komentarze w necie to jest EV sa postrzegane jak jakies zlo i spisek zydow

Sobota wieczór
Najbardziej n0rmicka pora tygodnia
Nasze przyszłe żony właśnie z świecącymi oczyma flirtują z Chadami, za kilka godzin odbędą z nimi stosunki seksualne.
Ale nie dla nas to.
My musimy ciężko zapracować na takie luksusy by dostać zużyte resztki na starość.
p0lki właśnie odbywają kopulację z Oskarkami, którzy je rzucą po jednym razie. Będzie płacz ale pocieszy je całe społeczeństwo. Otrzeć naszych łez nie ma nikt. Co najwyżej możemy liczyć na pogardę bo nasze problemy to nic w porównaniu z cierpieniem Julii wyruchanej przez Chada.
Dlaczego Pan Jezus właśnie tak uczynił ten świat?
Wcale się nie dziwię że k0biety przez wieki nie miały praw. Skoro od dawna ludzie zdawali sobie sprawę z ich natury.
Dlaczego w dzieciństwie pakowali mi bluepillowe bzdury do głowy zamiast powiedzieć prawdę jak jest?
Nie powinienem myśleć i marzyć o szarejmyszce bo ona też marzy ale o Oskarku bawidamku.
Echhh
#przegryw #blackpill #s----------e #rozowepaski
Nie musisz się przejmować tym, co robi twoja przyszła żona, jeśli nigdy jej nie będziesz miał (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
źródło: comment_1625948009jiP2KvpmiQamnECAYVO8WC.jpg
PobierzAle wszystkie są podobne (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
Różnice są duże ale jedna cecha wspólna:
Pojawia się dynamiczny, przebojowy, przystojny gość - mimo że wszyscy wiedzą że to kretyn, że ruchacz ale wszystkie dziewczyny się na niego ślinią.
W dupie mam dziewczynę która dostała kosza od takiego i dopiero później może zwróciła by uwagę na mnie bo myślami była by przy nim i zazdrościła laskom