Aktywne Wpisy

Goronco +104
Formalności po TYM WPISIE
Jesteście niesamowici!!! 🔥🔥🔥
Chyba pobiliśmy absolutny rekord, jestem tak podjarany że nie mogę nawet znaleźć wpisu z zeszłego roku.
Naprawdę, proces tego blika to była prawdziwa ekstaza, go wiedziałem jak hejterom pęknie d--a ❤️🔥❤️🔥❤️🔥
Nie udało by się bez was!!!
Do zobaczenia za rok, chociaż nie wiem kogo bardziej nie mogę się doczekać. Plusujących, czy hejtujących!!!
#wosp #wykopefekt
Jesteście niesamowici!!! 🔥🔥🔥
Chyba pobiliśmy absolutny rekord, jestem tak podjarany że nie mogę nawet znaleźć wpisu z zeszłego roku.
Naprawdę, proces tego blika to była prawdziwa ekstaza, go wiedziałem jak hejterom pęknie d--a ❤️🔥❤️🔥❤️🔥
Nie udało by się bez was!!!
Do zobaczenia za rok, chociaż nie wiem kogo bardziej nie mogę się doczekać. Plusujących, czy hejtujących!!!
#wosp #wykopefekt
źródło: temp_file7704422479668435782
Pobierz
hop_freak +68
Ja j---e, nie ma to jak promować od małego coś, co kojarzy sie jednoznacznie z k-------m.
źródło: temp_file3641412226724314137
Pobierz

Ludzie zaczynają się buntować i nie chcą mieć dzieci w tym pisowskim chlewie.
#antynatalizm #childfree
I obleśne to w ogóle, wychodzi na to, że należy się rozmnażać, głównie dlatego, że państwo potrzebuje podatników i płatników składek emerytalnych oraz opiekunów dla starców i to jedyne co wszystkich martwi, c--j z tym jak będziesz żył, czy będziesz żarł gruz i mieszkał w wynajmowanym schowku na miotły, j---ł za grosze,
źródło: comment_1625904643qlAmY5v8UjrYo2JjvYSZih.jpg
PobierzW dziewiętnastowiecznych słownikach dialektów niemieckich nazwa "Pole" lub "Polacke" jest to pejoratywne określenie, niechęć, wobec ludzi prostych, niewykształconych, prymitywnych za jakich powszechnie uważano w Niemczech polskich robotników sezonowych w XIX wieku[1].
Termin wywodzi się od Niemców, którzy po raz pierwszy zaczęli używać
źródło: comment_1625904796FwAD8hvlCc4v9PsmpFYBVv.jpg
Pobierz@UnderThePressure: te rządowe rozwiązania działają z reguły w przeciwny sposób od zamierzonego. Socjalizm pełną gębą ale skazany z marszu na porażkę.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora