Aktywne Wpisy
mirko_anonim +7
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Ja 32 lvl w tym roku. Moja #rozowypasek skończyła 28. Jesteśmy ze sobą od 2 lat. Mieliście już rozmowę o dzieciach? Jak przez to przebrnąć? Moja cały czas naciska, że ją już praca w banku męczy. Chce bachora, bo nie wie ile jej jeszcze placówka będzie działać, bo jej zegar biologiczny tyka, bo dziecko po 30 to będzie z downem itp. #!$%@? mnie to już, bo nie jestem na
Ja 32 lvl w tym roku. Moja #rozowypasek skończyła 28. Jesteśmy ze sobą od 2 lat. Mieliście już rozmowę o dzieciach? Jak przez to przebrnąć? Moja cały czas naciska, że ją już praca w banku męczy. Chce bachora, bo nie wie ile jej jeszcze placówka będzie działać, bo jej zegar biologiczny tyka, bo dziecko po 30 to będzie z downem itp. #!$%@? mnie to już, bo nie jestem na
Rozejść się?
- Tak 59.8% (763)
- Nie 7.7% (98)
- Zrobić bachora 18.4% (235)
- Zrobić bachora później i przetrwać gadanie 14.0% (179)
Teuvo +480
#wykop przywróćcie plusujących na wierzch na wersji webowej tak jak było wcześniej, biauek kogoś ty zatrudnił, cholerne gamonie to się w głowie nie mieści co wy robicie z tym portalem (╯°□°)╯︵ ┻━┻
Data donacji - 09.07.2021
Rodzaj donacji - krew pełna
Miejsce donacji - RCKiK Wrocław
Grupa krwi - 0 Rh+
Prywatny licznik - 7105 ml
Przyznane odznaczenia - ZHDK III
Pogoda we Wrocławiu taka, że obyło się bez kolejek. Gdyby u kogoś, tak jak i u mnie był problem ze znalezieniem żył, to proszę wołać panią Krysię ( ͡° ͜ʖ ͡°)- obie ręce mi pokłuli zanim ją zawołali, a pani Krysia raz dwa znalazła miejsce i poleciało ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
#barylkakrwi #krwiodastwo
Wpis został dodany za pomocą tego skryptu.
Dodaj wpis | Regulamin | Wzór wpisu | Strona akcji
Skrypt do dodawania wpisów | Regulamin | Wzór wpisu | Strona akcji