Wpis z mikrobloga

@chrusto: zawsze się zastanawiam co ludzie widzą w tym switchu. ¯\(ツ)_/¯ Jedyne co jest warte uwagi to chyba tylko Legend of the Zelda reszta to jakieś Mario Karty i Pokemony. Meh... ( ) Ni to konsola ni komputer ni smartphone
@chrusto: ja tez zamowilem i tez ten kolor (ʘʘ). Moge spytac, czemu nie biala?

Ogolnie wyszlo mi, ze jak odsprzedam swoje przechodzone v2 bez gwarancji, to bede musial dolozyc "jedynie" 550 zl i bede mial nowke sztuke

Edit: widze, ze Xkom, odwolaj u nich i zamow w Ultima.pl albo w Konsoleigry.pl. Xkom jest znany z tego, ze odwoluje preordery
@piotrveyner w xkomie. Jakoś lubię ten sklep po prostu i dużo rzeczy tam kupuję. No i odbiór osobisty w mieście mam.
Ładna biała ale białe urządzenia wydają mi się mało praktyczne i mam wrażenie, że szybko się brudzą, żółkną. Chociaż mam białego klocka i niby wszystko z nim ok. Ale jednak preferuję czarne urządzenia.
@chrusto: biala wyglada swiezo i to jest pierwsza mysl, zeby wziac
druga mysl to wlasnie kwestia tego ze to z czasem pozolknie i ze konsola jest malo spojna z dokiem, jest to konsola na styl PS5, powszechnie hejtowanego, gdzie kazdy by chcial chyba full black model

dalej w sumie nie wiem ktory kolor lepszy i chyba zadna kolorystyka z tych zaproponowanych nie jest dobra
@Ptaszek99 ja paradoksalnie w większości gram w indyczki, nie w exy ¯\(ツ)/¯

A tam paradoksalnie. Normalna rzecz. Ludzie się srają o to że nie ma w co grać na tej konsoli a prawda jest taka że jak się ktoś chce bawić to znajdzie coś dla siebie a możliwości jest dużo.
A wyśmiewanie na.sile że jest tylko Zelda i Mario, jest słabe.
Jakoś jest to najlepiej teraz sprzedawana konsola