Aktywne Wpisy
#lata90 porozmawiajmy o zachowaniach, które odziedzieczyliśmy po dojrzewaniu w latach 90 i latach 00?
a) do dziś, gdy zostawiam gdzieś samochód, to staram się nie trzymać jakichś wartościowych rzeczy na widoku (ja to czasem się zapomnę, ale ojciec non-stop mi o tym przypomina). radia juz nie wyjmuję... :D
b) np. jak jadę na mecz mojej druzyny piłkarskiej, to przebieram się przed i po meczu.
c)
a) do dziś, gdy zostawiam gdzieś samochód, to staram się nie trzymać jakichś wartościowych rzeczy na widoku (ja to czasem się zapomnę, ale ojciec non-stop mi o tym przypomina). radia juz nie wyjmuję... :D
b) np. jak jadę na mecz mojej druzyny piłkarskiej, to przebieram się przed i po meczu.
c)
Akuzativ94 +151
#mecz
Skończyć się może jeszcze tak, że znowu polski zespół poleci na Kaukaz, a wiadomka, że nasi to uwielbiają. xD
Teraz rewanż w Erywaniu. Aż szkoda w tym miejscu, dla Araratu, że nie ma już goli na wyjeździe premiowanych.
W sumie w tym miejscu szkoda, że nie obstawiam u buków. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jestem zdania, że faktycznie powoli to powiedzenie, że w Europie nie ma słabych drużyn ma swoje odzwierciedlenie w rzeczywistości. Małe, wcześniej nie znane kluby chcą zabłysnąć w Europie i nie powinniśmy się temu dziwić. Nasze polskie kluby też mają taki cel. To naturalne,
Też lubię pogadać rzeczowo i stąd po jakimś czasie z tego Twittera zrezygnowałem, za dużo ścieku. Na wykopie co prawda idealnie nie ma, ale jeszcze czasem się uda spotkać kogoś spoko.
Wracając, tak, masz rację. Moim
Tak sądzę, że gdyby takich ekspertów jak my wypuścić kiedyś do jakichś Kanałów Sportowych
Jeśli chodzi o temat ekspertów to jestem zdania, że potrzeba zmian, świeżości, młodości, nowego spojrzenia, nowych argumentów do pojawiających się wydarzeń w świecie sportu.
I tak, jak nie w Lidze Konfederacji, to już podejrzewam, że lepszej okazji nie będzie, bo sądzę, że już bardziej ułatwić UEFA raczej nie da rady, jeżeli jeszcze się chce zachować chociaż fasadę profesjonalnego turnieju dla ekip, które jednak coś umieją.
Z tym powiedzeniem, że w Europie już nie ma słabych drużyn (na poziomie pucharowym) jednak nadal trzeba robić wyjątek na ekipy z bardzo małych państw lub terytoriów (np. Andora, San Marino, Gibraltar), bo tam rzeczywiście ciężko skleić mocną ekipę. Te podmioty są zbyt małe. Jednak już tego powiedzenia o słabych drużynach nie powinno się rozciągać na Kaukaz, naszych sąsiadów, państwa bałtyckie etc., bo to już jednak nie to samo, co np. 20 lat temu. Tam jednak ten rozwój idzie do przodu
No szkoda, że się nie udało, bo jak widać, to ten Szachtar się dalej telepie po Ukrainie, a widoku powrotu do Doniecka, w
Stadion we Wrocławiu od dłuższego czasu. Chyba nawet po 2012 też jest źle zarządzany i nie wykorzystywany jest jego potencjał. Bardzo mało imprez się organizuje, a jak się już coś dzieje to są to tak słabe eventy, że szkoda gadać. Firma zarządzająca stadionem podobno robiła jakieś wały na kasę i
Dla mnie to jest niezrozumiałe i niegospodarne, żeby ten Szachtar sobie tak wypuścić. Praktycznie co sezon by była tam Liga Mistrzów i Liga Europy. Moim daniem na takim dealu by Polacy i Szachtar byli zadowoleni.
U nas pełno takich projektów fajnych upada. Np. z innej beczki, to pamiętam, jakie to wielkie projekty były, żeby hokejowy zespół z Sanoka zaangażować do KHL. Też jeszcze jakieś pomysły były, żeby do tej KHL zespół z Gdańska