Aktywne Wpisy
njdnsjdnjs +18
mam takie fazy na jedzenie, które mogłabym jeść codziennie i tylko to i aż do porzygu. były to ostatnio:
- parówki (ok. 2 miesiące, to był twardy zawodnik, jadłam w każdej konfiguracji i zestawieniu i nawet nie mam ich tak bardzo dość)
- jajecznica
- kinderki
- wędlina sopocka
Aktualnie jest to lazania z Auchana. ja się już nawet nie powstrzymuje. moje myśli krążą tylko wokół niej. ciekawe co będzie następne.
- parówki (ok. 2 miesiące, to był twardy zawodnik, jadłam w każdej konfiguracji i zestawieniu i nawet nie mam ich tak bardzo dość)
- jajecznica
- kinderki
- wędlina sopocka
Aktualnie jest to lazania z Auchana. ja się już nawet nie powstrzymuje. moje myśli krążą tylko wokół niej. ciekawe co będzie następne.
Wśród moich znajomych jakiś odwrotny trend względem tego ogólnego, prawie każdy chce mieszkać na wiosce. Ja z kolei od zawsze wolałem miasto, bo nie chce do Kauflandu jechać pół godziny i robić non stop przy domku.
#nieruchomosci #przemysleniazdupy
#nieruchomosci #przemysleniazdupy
Desitka od Nepomucena. Piwo jest w sumie nowością, bo na rynku jest chyba dopiero od czerwca 2021. W zapachu nuty trawiaste i zbożowość. Nie ma czeskich nut. W smaku lekkie, również w zbożowych klimatach. W smaku też brak czeskiej słodowości. Wysycenie na śednio-niskiem poziomie. Typowa desitka od polskiego kraftu. Orzeźwiająca, jednak z nutą starej szmaty i w połowie butelki dochodzisz do wniosku, że zamiast się delektować, to czujesz, jakby piwo było rozwodnione i nieułożone.
#chwedpije #piwo #craftbeer #pijzwykopem #ocenpiwo
źródło: comment_1625763822XrcnOYLC1nbwuYKlKz9kBz.jpg
Pobierz