Aktywne Wpisy
jakie lubicie zwierzątka
iquiet +12
Wyobrażacie sobie, że macie (jakimś cudem) dziecko i dziecko w szkole musi zaprezentować zawód wykonywany przez rodzica?
Mi pierwsze co przychodzi do głowy to, to (gdybym był ojcem) że (ja) tato jest nikim i nie ma co przestawić dziecko. No bo co, powie, że pracuje na magazynie i układa kartony?
Nawet glupioby mi było „pochwalić” się dziecku gdzie pracuje i przy czym robię..
#przegryw #pracbaza
Mi pierwsze co przychodzi do głowy to, to (gdybym był ojcem) że (ja) tato jest nikim i nie ma co przestawić dziecko. No bo co, powie, że pracuje na magazynie i układa kartony?
Nawet glupioby mi było „pochwalić” się dziecku gdzie pracuje i przy czym robię..
#przegryw #pracbaza
Kim byli bohaterowie tej historii? Będę wdzięczny za pomoc ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#mecz #pilkanozna #ciekawostki #seriea
Jose Gimenez reprezentant Urugwaju ma bardzo oryginalny sposób na powstrzymanie rywali . W jednym z wywiadów Radamel Falcao tłumaczył, że nie mógł się skoncentrować, bo Gimenez cały czas go zagadywał. Najpierw pytał o tapicerkę w Audi, a potem głośno zastanawiał się, dlaczego flagi Ekwadoru, Kolumbii i Wenezueli mają takie same kolory. Ale najlepsze było jeszcze przed Falcao: przy jednym z dośrodkowań Gimenez zaczął opowiadać, że jest szczęśliwy,
@erni13: Nie. Jak coś się zepsuje to kupują całe nowe auto ( ͡° ͜ʖ ͡°)