Aktywne Wpisy

CorniShon007 +107
#piramidaplusowa
AMBER PLUS
Każdy chyba już zna zasady.
1. Plusujesz post
2. Plusujesz wszystkie komentarze
AMBER PLUS
Każdy chyba już zna zasady.
1. Plusujesz post
2. Plusujesz wszystkie komentarze
źródło: 1000052069
Pobierz
kaziuwichura +62
Czy ma ktoś może w domu zamknięte opakowanie kawy Lavazza Crema e Aroma 1000 g i mógłby ją zważyć?
Właśnie dostałem swoją z Allegro i zamknięte opakowanie waży 920 gram (razem z opakowaniem) i zastanawiam się czy kręcić imbę czy to normalna waga tej paczki.
#kawa #kiciochpyta
Właśnie dostałem swoją z Allegro i zamknięte opakowanie waży 920 gram (razem z opakowaniem) i zastanawiam się czy kręcić imbę czy to normalna waga tej paczki.
#kawa #kiciochpyta
źródło: QEV71Ibj
Pobierz

Zasypanie mnie możliwościami opcji w grze, buntami, złymi eventami, czy zrzuceniem się wszystkich sąsiadów przeciwko mnie nie sprawia że gra jest bardziej trudna a staje się bardziej mozolna, irytująca a czasami poprostu nie mam szans przez zmasowany atak. Brakuje mi godnego przeciwnika, wiem dostałbym takiego gdybym grał z realnymi ludźmi ale na to nie mam czasu. Ma ktoś receptę na to?
Gram zawsze na ironmanie z historycznymi ustawieniami, na najwyższym możliwym poziomie.
Jest jakiś mod poprawiający AI? Albo może któraś z odsłon #paradox ma lepszy AI?
Głównie chodzi mi o prowadzenie wojen i bitwy.
W #ck2 był ponoć taki mod który sprawiał że np tchórzliwa postać nie może wybierać odważnych opcji w eventach to by też utrudniło grę w #ck3
@Belzebub: xD nie
@Belzebub: dokładnie tak samo w innych grach Paradoxu wyższy poziom AI to po prostu różnego rodzaju
-Jeśli masz jego rdzeń to ciągle będzie atakował, mimo że piąty raz go rozgromiłeś.
-Nigdy nie wychodzi z wyścigu kolonialnego
-Dziecinie łatwo jest go wciągnąć w własne wojenki.
AI w vic2, wcale nie jest lepsze od innych.