Wpis z mikrobloga

Nie, Tusk jak każdy normalny człowiek może przez 15 lat zmienić zdanie

@wrzeczysamej: Na gorsze, np. o podatkach i składkach.
Wcześniej mieli program zerżnięty z UPR (i stąd koalicja), a później się Tusk z tego wycofał.
  • Odpowiedz
Tusk jak każdy normalny człowiek może przez 15 lat zmienić zdanie

@wrzeczysamej: W sumie to ma sens. Dlatego zachował się jak każdy normalny człowiek i nie spełnił żadnej obietnicy wyborczej, tylko zrobił dokładnie na odwrót. Jak każdy normalny człowiek wycofał się ze stwierdzenia "wyrzucę z mojego rządu każdego kto zaproponuje podwyżkę podatków".

Super. Ale przynajmniej nie r------ł całkowicie polskiego wymiaru sprawiedliwości i trybunału
  • Odpowiedz
@wrzeczysamej: o peowiec się zesral xD I w ogóle "pisowcem" nazywa kogoś kto stwierdza fakty, że PiS PO Jedno Zło xD nawet nie chce mi się odpowiadać na te bzdury oprócz jednego. Po zdaniu o zdaniu o Korwinie rozpłakałem się ze śmiechu. Powiem jaka partia powiedziała, że zrobi coś z 500+. Konfederacja. Przecież oni mają dosłownie zaproponowany program 1000+ jako alternatywę 500+. A teraz zamknij łeb z tymi swoimi „argumentami” i nie papuguj, bo robisz z siebie tylko większego retarda.

Wiadomo, że nikt tego nie zlikwiduje, ale przynajmniej nie będzie zwiększał jak PiS

@wrzeczysamej: Tak k---a, już to widzę xD zadeklarowany socjaldemokrata, który się prześciga z Kaczyńskim o to kto więcej podatków podwyższy, nie będzie zwiększał socjalu. SOCJALdemokrata nie będzie zwiększał socjalu xD

A za rządów Tuska to
  • Odpowiedz
Donald Tusk pluje na homoseksualistów.

@milymirek: 15 lat temu nie dało się inaczej; tak działa polityka. Istotne są nie "prawdziwe poglądy" polityka tylko przykładowo obietnice wyborcze. Konkrety. Nie ważne w co wierzy, ważne co robi i w mniejszym stopniu mówi. Nawet jak nie wierzy.
  • Odpowiedz
@wrzeczysamej: była inflacja, pokaz dowód na tą wielką deflacje, albo skończ kłamać, debilu. KAżdy kto przeczy tagowi #pispojednozlo to idiota. Dobrze, że prowincjusze i emeryci wybiorą koalicję PiS-PO na kolejną kadencje co przypieczetuje r--------e tego kraju, bo debile twojego pokroju na nic innego nie zasługują xD a ja będę się z daleka śmiał ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@wrzeczysamej: czekaj, czekaj Sebuś. Czy ty napisałeś właśnie, że Konfedeacja nie zrobi coś z tym programem? W sensie brak argumentów popycha cię do tego by oczerniać Ruch Narodowy, który popiera 500+ w formie ulg podatkowych na dzieci (jak niegdyś LPR)? Nie zwiększą go, tylko go zastąpią programem 1000+. Aaa dobra, bo ty jesteś fanem socjalu, to sorry doszło do nieporozumienia. Jeszcze dodatkowo oprócz klękania przed kóściółkiem i robienia mu laski
  • Odpowiedz