Aktywne Wpisy

koronawirus +1377
Powiedzcie mi, co się stało, że Wykop stał się aż tak bardzo odklejoną i toksyczną społecznościa, która nienawidzi dosłownie każdego? Kiedyś był żarty, że wstyd przeglądać w miejscu publicznym wykop, bo b--ń boże ktoś zauważy. Teraz to nie są żarty, bo tak jest naprawdę. Zaglądam na ten portal od ponad 13 lat i teraz naprawdę zrobił się z tego ściek. Zalało moje miasto, w p---u szkód, ludzie się jednoczyli i ustawiali wory,

ish_waw +337
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Donald Tusk pluje na homoseksualistów.
źródło: comment_162549058916FARwbUrAUOK1gaKRwtz6.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
I wg wszystkich mediów jest to cały czas aktualne i pytają go o to przy każdej okazji.
Myślisz że zmienił zdanie?
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
@wrzeczysamej: Na gorsze, np. o podatkach i składkach.
Wcześniej mieli program zerżnięty z UPR (i stąd koalicja), a później się Tusk z tego wycofał.
@wrzeczysamej: W sumie to ma sens. Dlatego zachował się jak każdy normalny człowiek i nie spełnił żadnej obietnicy wyborczej, tylko zrobił dokładnie na odwrót. Jak każdy normalny człowiek wycofał się ze stwierdzenia "wyrzucę z mojego rządu każdego kto zaproponuje podwyżkę podatków".
@wrzeczysamej: Tak k---a, już to widzę xD zadeklarowany socjaldemokrata, który się prześciga z Kaczyńskim o to kto więcej podatków podwyższy, nie będzie zwiększał socjalu. SOCJALdemokrata nie będzie zwiększał socjalu xD
@milymirek: 15 lat temu nie dało się inaczej; tak działa polityka. Istotne są nie "prawdziwe poglądy" polityka tylko przykładowo obietnice wyborcze. Konkrety. Nie ważne w co wierzy, ważne co robi i w mniejszym stopniu mówi. Nawet jak nie wierzy.
Komentarz usunięty przez moderatora