Aktywne Wpisy
D00msday +49
Czy jesteście gotowi umierać za p0lki i ewenementy u władzy takie jak 'ministra równości', Kotula? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#polska #ukraina #rosja #wojna #bekazpodludzi
#polska #ukraina #rosja #wojna #bekazpodludzi
źródło: Screenshot_20240227_183011_Samsung Internet
Pobierz
Wczoraj dowiedziałem się w internetach, że jeden 0ski, który gnębił mnie i innych inceli w gimbazie zmarł kilka tygodni temu. Oj tak mi bardzo przykro ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#przegryw
#przegryw

źródło: comment_1625468264x2zknKNK6zO0CgRw45qiIh.jpg
Pobierz@motaboy:
Nie wiedziałem, że większość krajów świata w których podobno są starzejące się społeczeństwa to dzieciaki, ciekawe.
Problematyczne w polskich warunkach jest przede wszystkim praca nieoskładkowana. I jak słyszę bałwanów w rodzaju jakiegoś szefa związku gastronomów opowiadającego w TokFM o "OGROMNYCH" obciążeniach ZUS, wspaniałych "elastycznych" metodach zatrudnienia, to miałbym mu ochotę wprost powiedzieć, żeby pakował mandżur i wypie%dalał
To po co w ogóle zaczynasz
@motaboy:
Potrzebne źródło.
@motaboy:
Nikt tutaj tego nie neguje, rzecz w tym, że samo rzucanie pieniędzy nie rozwiązuje problemu w przypadku sporej ilości nepotyzmu w państwowych spółkach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Need: Fakt.
Obserwacje świeżo wyklutych emerytów doprowadzają mnie do absolutnego przerażenia. Należy się, i już, rok dłużej, w perspektywie jakieś
źródło: comment_1625487397LFl5sZ17XymJLGqtHllblM.jpg
PobierzChange my mind.