Wpis z mikrobloga

@anonim1133: Chciałbym żeby tak było, tylko niestety zawsze się okazuje, że wszyscy pomijają w przepisach coś co dla osób wtajemniczonych jest oczywiste a dla innych zupełnie obce. Taka kucharska sekta, nowych nie przyjmą :<

@evenstar: Generalnie zawsze próbowałem robić tak jak piszesz i coś szło nie tak. Z obracaniem w sumie ciekawy pomysł, ale odkąd nauczyłem się podrzucać omlety na patelni inaczej już nie próbóję ( ͡°
  • Odpowiedz
@evenstar: A tak tak, bardzo mały gaz, przykrywką trza przykryć i niech się waźi.

@snowak: Według przepisów robiłem i zawsze to samo, na patelni rośnie jak dziki, a potem opada. To w sumie dość logiczne, bo jak ściągasz z ognia to powietrze w nim uwiezione się ochładza i zmniejsza swoją objętość, może tak ma być?
  • Odpowiedz