Aktywne Wpisy
Byłem na rozmowie o pracę teraz i wszystko fajnie, praca na jedną zmianę przy rozkręcaniu pojazdów na złomowisku, dojazd całkiem blisko bo w 40 minut rowerem dojadę. Na duży plus że umowa o pracę a nie zlecenia jak wszędzie w januszeksach xd
Dostałem taką umowę o pracę do podpisania, ale wydaje mi się dziwnie skontruowana, przecież kar jest tyle że jak raz zachleję to jeszcze będę musiał dopłacać pracodawcy xd
Nie pozwolili
Dostałem taką umowę o pracę do podpisania, ale wydaje mi się dziwnie skontruowana, przecież kar jest tyle że jak raz zachleję to jeszcze będę musiał dopłacać pracodawcy xd
Nie pozwolili
WielkiNos +336
Uważasz, że pies nie ma prawa atakować człowieka w mieście? Że dziecko ma prawo się czuć na ulicy bezpiecznie jak biega i macha rękami?
Okazuje się, że będąc psiarzem można mieć inne zdanie na temat tak oczywistych rzeczy.
#psiarze #bekazpodludzi #patologiazmiasta
Okazuje się, że będąc psiarzem można mieć inne zdanie na temat tak oczywistych rzeczy.
#psiarze #bekazpodludzi #patologiazmiasta
#polityka #4konserwy #neuropa #tusk
a ten siwy kurdupel nic z tym nie zrobił, zostawił jak było.
Kurde to były czasy za nie wpisanie zegarka, odwołano ministra.
teraz
"Dworczyk minimum 12 razy złożył fałszywe oświadczenia majątkowe" i co dalej jest ministrem
https://oko.press/dworczyk-min-12-razy-zlozyl-falszywe-oswiadczenia/
@jkarnic: no chyba tylko ci co pracują w biurach i urzędach żyją dłużej, musisz dokładniej policzyć bo Tuski z PO raczej liczą po niemiecku
@SynuZMagazynu: spoko,
1. po co komu emerytura jak mamy pis, takiej śmiertelności nie było od czasów wojny, rekordy zgonów w skali świata.
2. teraz dzięki Twoim wybrańcom zwykły Kowalski będzie pracować krócej, dzięki temu będzie otrzymywał śmiesznie małą emeryturę.
@jkarnic: @vito2012:
osobiście znałem kilku ludzi którzy nie dożyli do emerytury więc w dupie mam twoje wykresy
@jkarnic: nie, sugeruję, że liczona jest średnia, a niezłą średnią na pewno pomogą zrobić biurwy których jest miliony i na lekkich stanowiskach dożywają pewnie stu lat, to tak jak wykresy z liczeniem średniej krajowej
@SynuZMagazynu: liczone jest dużo więcej statystyk. I ludzie żyją dłużej na emeryturze.
@SynuZMagazynu: xD trzeba było się uczyć to w rzeczywistości dostawałbyś więcej
@jkarnic: tak, jeszcze zapomniałeś powiedzieć, że ciężką pracą się odnosi sukces