Aktywne Wpisy
BrainG +211
Ktoś potrafi wytłumaczyć dlaczego ebook jest droższy niż książka w fizycznej oprawie? To nie miało być tak, że jak nie trzeba będzie drukować i magazynować to będzie taniej?
#czytajzwykopem #ksiazki #czytanie
#czytajzwykopem #ksiazki #czytanie
Caracas +73
Mój kolega od kilku dobrych lat prowadzi 3 pizzerie / i inne szybkie dania nad morzem otwarte tylko w sezonie. W tym roku turyści trochę mocniej trzymają się za portfele więc jest ich faktycznie wszędzie mniej w restauracjach.
Znajomy stratny oczywiście być nie może i nie ma tu o tym w ogóle mowy. Wpadł na pomysł i wymieszał oliwę z najtańszym olejem do smażenia i podaje to normalnie jako oliwę wymieszane w
Znajomy stratny oczywiście być nie może i nie ma tu o tym w ogóle mowy. Wpadł na pomysł i wymieszał oliwę z najtańszym olejem do smażenia i podaje to normalnie jako oliwę wymieszane w
To jak, teraz J̶a̶r̶e̶k̶ Donald Polskę zbaw, a za 2 kadencyjki znowu na PIS, bo PO nie wprowadzi żadnych reform i będzie dokładnie to samo co teraz za PIS, więc będziecie chcieli zmiany, a socjaluchy z PIS naobiecują złote góry to zagłosujecie na nich? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#polityka #bekazpodludzi
Komentarz usunięty przez autora
Na tę okazję też kiedyś już mema zrobiłem xD Jak tam, dalej lecisz z szablonu czy coś od siebie wymyślisz? Może jakiś bonusik wpadnie i będzie 70 groszy zamiast 60 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Zgrywajac_twardziela: jestes dziecinny
Taki przedstawili program przedwyborczy? ¯\_(ツ)_/¯
Patrz jak tańcuje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Bo mnie śmieszy nadużywanie tego słowa przez ludzi którzy nie rozumieją jego znaczenia, każde słowa krytyki wobec PO - hurr durr symetrysta xD
@Zgrywajac_twardziela: Ale ono nie jest nadużywane. Nikt nie nazywa symetrystami ludzi krytykujących PO tylko ludzi zrównujących PO z PIS.
Chłopie, pod każdym wpisem w którym krytykowałem PO mnie nazwano symetrystą xD Trolle(opłacane lub nie) podchwyciły hasełko i powtarzają bez sensu.