Wpis z mikrobloga

O k**** jaki wysyp platformowych i pisowskich trolli dzisiaj xD

To jak, teraz J̶a̶r̶e̶k̶ Donald Polskę zbaw, a za 2 kadencyjki znowu na PIS, bo PO nie wprowadzi żadnych reform i będzie dokładnie to samo co teraz za PIS, więc będziecie chcieli zmiany, a socjaluchy z PIS naobiecują złote góry to zagłosujecie na nich? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#polityka #bekazpodludzi
Pobierz
źródło: comment_1625322832jBAyJmft7zroZCesxXy5eF.jpg
  • 14
Bo mnie śmieszy nadużywanie tego słowa przez ludzi którzy nie rozumieją jego znaczenia, każde słowa krytyki wobec PO - hurr durr symetrysta xD

@Zgrywajac_twardziela: Ale ono nie jest nadużywane. Nikt nie nazywa symetrystami ludzi krytykujących PO tylko ludzi zrównujących PO z PIS.

To jak, teraz J̶a̶r̶e̶k̶ Donald Polskę zbaw, a za 2 kadencyjki znowu na PIS, bo PO nie wprowadzi żadnych reform i będzie dokładnie to samo co teraz za
@puszkapandory:

Ale ono nie jest nadużywane. Nikt nie nazywa symetrystami ludzi krytykujących PO tylko ludzi zrównujących PO z PIS.

Chłopie, pod każdym wpisem w którym krytykowałem PO mnie nazwano symetrystą xD Trolle(opłacane lub nie) podchwyciły hasełko i powtarzają bez sensu.

Takie #!$%@? jakby ci sami ludzie na przemian wybierali PIS lub PO, gdy nic nie wskazuje by przepływy między tymi elektoratami były zbyt duże. Kaczyński był zbawcą może dla kucy otumanionych