Aktywne Wpisy
MisterMinister +1237
Właśnie zadałem pytanie do UOKIK odnośnie terminologii używanej przez serwisy wypożyczające gry na licencji na czas nieokreślony (steam). Mianowicie czy w przypadku gdy nie jesteśmy faktycznym właścicielem licencji na daną kopię to czy sklep ma prawo wykorzystywać taką terminologię (zakup, sprzedaż, kupno). Ostatnio czytałem artykuł gdzie steam jawnie potwierdził że konto i licencje nie podlegają dziedziczeniu, co według mnie jest sprzeczne z terminem zakup, ponieważ zakup wiąże się z prawem do posiadania,
pytunk +352
Tydzień temu były jej 15 urodziny. Wczoraj odeszła na moich kolanach. W tych ostatnich chwilach wciąż wpatrzona w nas dokładnie tak jak na zdjęciu.
Niesamowite że pomimo nowotworów oraz innych zaawansowanych problemów wieku starczego, nie widać było by ją coś bolało. Natomiast wciąż trwała w niej ta miłość. Nie miała na nic sił, ale bez przerwy za nami podążała.
Przez demencję zapominała dlaczego poszła za nami w jakieś miejsce, ale po chwili
Niesamowite że pomimo nowotworów oraz innych zaawansowanych problemów wieku starczego, nie widać było by ją coś bolało. Natomiast wciąż trwała w niej ta miłość. Nie miała na nic sił, ale bez przerwy za nami podążała.
Przez demencję zapominała dlaczego poszła za nami w jakieś miejsce, ale po chwili
#kanalsportowy #mecz
Pol podczas odczytywania xD
https://youtu.be/CPqf8-F-hGY
@krajzega
Wpiszcie sobie w google Borek Tajlandia, albo afera tajska xD
Postaram się w skrócie:
- borek wrzuca na Twittera zdjęcie, tylko ze jest to screen z galerii iPhone zamiast samego zdjęcia, przez co widoczne są tez inne zdjęcia w podglądzie na dole ekranu
- kilka z ostatnich zdjęć to jakiś kawałek benisa, cyce jakiejs wydaje się blondyny (gdzie z tego co pamietam z afery żona Borka nie była wtedy blondynka) i ze dwie foty mordy Borka z bliska jak
@Zlpnc: o co chodziło?
"My zamiast dyskutować o poważnych sprawach i wyjaśniać pewne sytuacje to my 44. raz chcemy dyskutować o pewnym zdjęciu. To Pana zajmuje takie zdjęcie? To jest Pana cel w życiu żeby zadzwonić do mnie 34. raz i pier*olić o jakimś zdjęciu? To jest Pana cel? To jest fajne? Bo siedzi z Panem pięciu kolegów i Pana klepie po plecach? Przecież jak ja bym siedział koło Ciebie, na tej