Aktywne Wpisy
Mariuszzuk +34
źródło: 1000016387
Pobierz
Cygan12345 +45
Ja tam mega podziwiam Puchacza. Chłop wyciska 200 procent ze swojego potencjału i 95 procent polskich kopaczy moze mu zazdrościć kariery.
Pokopał sobie chwilę w Niemczech, załapał sie na mistrzostwo Turcji, pomieszkał w Atenach, teraz gra w ogórkowej lidze gdzie może robić za gwiazdę za solidny piniądz, jednocześnie grając zaraz w play offach o ligę mistrzów. Nawet jak poszedł do championship to mógł przeżyć fajną przygodę i wyeliminowanie Liverpoolu z pucharu. Spokojnie
Pokopał sobie chwilę w Niemczech, załapał sie na mistrzostwo Turcji, pomieszkał w Atenach, teraz gra w ogórkowej lidze gdzie może robić za gwiazdę za solidny piniądz, jednocześnie grając zaraz w play offach o ligę mistrzów. Nawet jak poszedł do championship to mógł przeżyć fajną przygodę i wyeliminowanie Liverpoolu z pucharu. Spokojnie
źródło: 6653
Pobierz

źródło: comment_16250582401848Bcuf6CyI6uVfDrTriS.jpg
Pobierz@safemoon: taa xD
źródło: comment_16250819494kOgJmujfbhQUXpYl9Qe4O.jpg
PobierzPs nie dostałem się
@Kliko: język programowania to nie jest "język" tylko narzędzie pracy jak młotek czy wiertarka. To nie jest call center, że jak mówisz po niemiecku to nie musisz po francusku (choć też pewne rzeczy łatwiej wyrazić w jednym niż drugim). Nie chodzi o to by umieć napisać w notatniki Hello World w kilku językach i z poprawną
Dlaczego na praktyki aplikował ktoś z doświadczeniem? Ja p------ę, co się odwala na rynku juniorów xd
@arysto2011: Juniorzy to plaga której nawciskali w mediach i instagramach że IT to kraina mlekiem i miodem płynąca do której na wejście nie potrzeba nic wiedzieć.
Są ofiarami własnego losu, głupoty i naiwności. No i spoko, tylko po co płakać po tym jak zderzają się z realiami?
A co do