Wpis z mikrobloga

Pamiętacie przedwczorajszą inbę o sprzedaży miejsc w kinach z podziałem na zaszczepionych i niezaszczepionych? Oczywiście nastapiło pełne oburzenie foliarzy i pitolenie o segregacji sanitarnej.

Otóż nie. Antyszczepy są oczywiście za głupie żeby zrozumieć, że to był sposób na obejście ograniczeń i udostępnienie im większej ilości miejsc.

No to nie będzie, well done.

#antyszczepionkowcy #koronawirus #bekazprawakow #kino
czeskiNetoperek - Pamiętacie przedwczorajszą inbę o sprzedaży miejsc w kinach z podzi...

źródło: comment_16250530308p1ng69OGFiSND4BwQrllR.jpg

Pobierz
  • 76
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

No i szkodzą sobie i sieci kin. Wróciłem wczoraj z delegacji i hotel może mieć 50% zajętych pokoi i dzięki temu, że jestem szczepiony to mają 50% + 1 pokój. Tyle czasu hotele były zamknięte. Niech sobie teraz zarobią przynajmniej więcej niż połowę.

Jakbyście się czyli dostając 50% czy 75% wypłaty. I po po półrocznej przerwie.
  • Odpowiedz
@unikalny3: Zaszalałeś... Idąc szeroko tym tokiem rozumowania dzieci z IQ 40 powinny chodzić do normalnych klas i zaniżać poziom, bo to przecież "segregacja kuhwa, Niemce też tak robili, od razu ich zabijcie!!!".
Tak to jest jak się nie widzi szarości.
  • Odpowiedz
@czeskiNetoperek: Nie no straszne korpol chciał w nielegalny sposób pozyskiwać dane medyczne klientów i w jeszcze bardziej nielegalny sposób ich dzielić na lepszych i gorszych dla zwiększenia zysków.
Ale przecież tacy dobrzy byli więcej miejsc chcieli dać a te wredne szury nie doceniły

• Odpowiedz
bardzo dobrze się stało, bez względu na to z jakiego powodu były takie bilety! wszelkie zapędy segregacyjne należy tłumić w zalążku

@unikalny3: a za miesiąc płacz, że bilety są po 50zł
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 8
@unikalny3: Jaką niby segregacja?? Cena biletów była taka sama, zaszczepieni nie mieli z tego powodu żadnych przywilejów. To było jedynie obejście przepisów żeby mogło wejść więcej osób i inny napis na bilecie.
  • Odpowiedz